Asverstrooien per schip op het Veerse Meer vanuit Middelburg

U bent van harte welkom aan boord van de Timshel, het schip van de wind en het water en vaart met maximaal 12 personen vanuit Middelburg naar het Veerse Meer of stapt in Veere aan boord. U bepaalt zelf waar de as van uw dierbare wordt verstrooid of bijgezet.

Asverstrooiing vanuit Vlissingen

Asverstrooiing vanuit Vlissingen

Tarieven

  • € 650,00 vaart op weekdagen. Duur vaart 1 uur 30 minuten
  • €   75,00 toeslag vaart weekend en feestdagen.
  • €   50,00 toeslag op de brandstof (hopelijk tijdelijk)

Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze persoonlijke uitvaartbegeleider die de vaart en verstrooiing tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing.

  • € 195,00 toeslag uitvaartleider

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 12,50 voor elk volgend exemplaar
  • € 17,50 als PDF, per email