Asverstrooien per schip op het Gooimeer of het IJmeer vanuit Almere-Haven

De boot is een voormalige Marine-barkas die is geregistreerd als varend erfgoed. Hij is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 12 personen. U kunt bij goed weer buiten zitten, maar bij slecht weer is er de comfortabele kajuit.

Tarief

€ 475,00 vaart op weekdagen
€   75,00 toeslag weekend en feestdagen

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing. U kunt varen van maandag t/m zaterdag.

€ 195,00 toeslag uitvaartleider

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

€ 27,50 maritieme kaart
€ 12,50 voor elk volgend exemplaar
€ 17,50 als PDF, per email