Asverstrooiingen

Per schip

Asverstrooiing of bijzetting van de as van uw dierbare per schip kunt u bij Aqua-Omega op twee manieren doen; tijdens een door ons georganiseerde Opstapvaart of tijdens een vaart met alleen uw familie. Bij een familievaart bepaald u zelf de locatie en bent u de enige op het schip, samen met de schipper, matroos en indien gewenst met een uitvaartleider van Aqua-Omega. Bij een opstapvaart deelt u het schip dus met andere nabestaanden en kunt u voor een relatief laag tarief zorg dragen voor de asverstrooiing of asbijzetting van uw dierbare op zee. Een opstapvaart organiseren wij vanuit Scheveningen, IJmuiden en Den Helder.

Lees verder over een opstapvaart
Lees verder over een familievaart

Per vliegtuig

U kunt de as van u dierbare verstrooien per vliegtuig of helikopter boven de Waddenzee, IJsselmeer of Noordzee. Vanaf een van deze vliegvelden wordt naar de gewenste plaats gevlogen. U kunt zelf meevliegen om de verstrooiingen van de as van uw dierbare uit te voeren of u kunt dit door ons laten verzorgen en eventueel zelf op het strand getuige zijn van deze waardige verstrooiing.

Lees verder over een verstrooiing met het vliegtuig

In de natuur

Wij verzorgen anonieme verstrooiingen in opdracht van crematoria in de bossen van Chaam. Wij kunnen ook een asverstrooiing  in aanwezigheid van familie in andere gebieden die onder het beheer van Staatsbosbeheer vallen organiseren

Lees verder over verstrooiing in de natuur.

Met heliumballonnen

De ballonverstrooiing is een mooi en waardig afscheid, waarbij de as van uw dierbare middels een ballon de lucht in gaat. Een mooie manier om de overledenen de “vrijheid” te geven. Dit kan veelal op een door u gewenste locatie.

Lees verder over de ballonverstrooiing.

[contact-form-7 id=”2264″ title=”Vragen of reserversen”]