Agenda crematoriumverstrooiingen 2020

~Aqua-Omega verzorgt de verstrooiingen namens de met A-B-C gemerkte crematoria. Een overzicht treft u aan onder crematoria.

Met een aantal overige crematoria wordt op incidentele basis samengewerkt. Deze verstrooien deels in eigen beheer per schip of vliegtuig zonodig met medewerking van ~Aqua-Omega.

Nabestaanden kunnen de vaar- en vliegroute live volgen via onze website. Hier kan na de verstrooiing ook de route met foto-impressie bekeken worden.

Bij de verstrooiing van as per vliegtuig wordt er als groet aan nabestaanden op het strand een cirkel ter hoogte van de pier van Scheveningen, bij Zandvoort ter hoogte van de Bouwensflat  en bij Egmond aan zee ter hoogte van de vuurtoren gevlogen.

Voor het 23e jaar staat ~Aqua-Omega voor u klaar om met de zorg en aandacht deze dienstverlening correct te verzorgen. Met 28 vaste afvaarten vanuit 6 havens en 10 vluchten over zee, van A tot en met Ω verzorgd.

PLANNING ASVERSTROOIING

Voor het 23e jaar staan wij voor u en nabestaanden klaar om met zorg en aandacht deze dienstverlening correct te verzorgen. Met 28 vaste afvaarten uit diverse havens en 9 vluchten naar zee, 12 asverstrooiingsdagen op Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen en 6 verstrooidagen in de bossen van Chaam van A tot en met Ω verzorgd.

www.asverstrooiing.nl | www.aschebestimmung.de