Agenda crematoriumverstrooiingen 2021

~Aqua-Omega verzorgt de verstrooiingen namens de met A-B-C gemerkte crematoria. Een overzicht treft u aan onder crematoria.

Met een aantal overige crematoria wordt op incidentele basis samengewerkt. Deze verstrooien deels in eigen beheer per schip of vliegtuig zonodig met medewerking van ~Aqua-Omega.

U kunt de vaar- en vliegroute live volgen via onze website. Hier kan na de verstrooiing ook de route met foto-impressie bekeken worden. Ook wordt er van elke asverstrooiing in stilte een videoverslag gemaakt waarin u als nabestaanden kunt zien onder welke omstandigheden de verstrooiing of bijzetting van uw dierbare is verzorgd. U vindt dit verslag alsmede de overige berichtgeving bij de pagina berichten.

Bij de verstrooiing van as per vliegtuig wordt er als laatste groet aan u op het strand een cirkel ter hoogte van de pier van Scheveningen, bij Zandvoort ter hoogte van de Bouwensflat  en bij Egmond aan zee ter hoogte van de vuurtoren gevlogen. Na deze farewell-pass vliegen wij de zee op om op een mooie plekje de as boven zee te verstrooien.

Voor het 27e jaar staat ~Aqua-Omega voor u klaar om met alle zorg en aandacht deze dienstverlening correct en op een waardige manier te verzorgen. Met 28 vaste afvaarten vanuit 6 havens; Scheveningen, IJmuiden, Vlissingen, Enkhuizen, Den Helder en Lauwersoog en 11 vaste vluchten over zee voor de kust van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. En 11 asverstrooiingsdagen op Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen en 6 verstrooidagen in de bossen van Chaam. ~Aqua-Omega van A tot en met Ω verzorgd.

PLANNING ASVERSTROOIING

www.asverstrooiing.nl | www.aschebestimmung.de