Agenda crematoriumverstrooiingen

~Aqua-Omega verzorgt diverse verstrooiingen namens de meeste crematoria in Nederland. Een overzicht treft u aan onder crematoria.

Met een aantal overige crematoria wordt op incidentele basis samengewerkt. Deze verstrooien deels in eigen beheer per schip of vliegtuig en als nodig is met medewerking van ~Aqua-Omega.

U kunt de vaar- en vliegroutes geografisch live volgen via onze website. Hier kunt u ook na de verstrooiing de gevaren, gelopen of gevlogen route met foto-impressie bekijken. Ook wordt er van elke asverstrooiing in stilte op zee en vanuit de lucht een videoverslag gemaakt waarin u als nabestaanden kunt zien onder welke omstandigheden de verstrooiing of bijzetting van uw dierbare is verzorgd. U vindt dit verslag alsmede de overige berichtgeving bij de pagina berichten.

Bij de verstrooiing van as per vliegtuig wordt er als laatste groet aan u op het strand een cirkel ter hoogte van de pier van Scheveningen, bij Zandvoort ter hoogte van de Bouwensflat  en bij Egmond aan zee ter hoogte van de vuurtoren gevlogen. Na deze farewell-pass vliegen wij de zee op om op een mooie plekje de as boven zee te verstrooien.

Voor het 29e jaar staat ~Aqua-Omega voor u klaar om met alle zorg en aandacht deze dienstverlening correct en op een waardige manier te verzorgen. Met 28 vaste afvaarten vanuit 6 havens; Scheveningen, IJmuiden, Vlissingen, Enkhuizen, Den Helder en Lauwersoog en 11 vaste vluchten over zee voor de kust van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee. En 11 asverstrooiingsdagen op Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen en 6 verstrooidagen in de bossen van Chaam. ~Aqua-Omega van A tot en met Ω verzorgd.

U ontvangt ca. 10 dagen vooraf een bericht over onze ophaalplanning. 
Uitgebreide berichtgeving over onze verstrooiingen worden geplaatst op onze website www.asverstrooiing.nl. 
Van al onze vaarten en vluchten wordt naast de verstrooiingsberichtgeving een videoverslag gemaakt.

Wanneer wordt er verstrooid? Hoe gaat dat? Van waar vertrekt het schip? Gaat het door? Kan ik bij het uitvaren aanwezig zijn? Kan ik meevaren? 
Wat is er meer mogelijk? Voor antwoord op veel gestelde vragen kunt u nabestaanden direct doorverwijzen naar: 
www.asverstrooiing.nl | www.asbestemming.nl

Vriendelijke groet,
Sebastiaan Smit

[/fusion_text]

www.asverstrooiing.nl | www.aschebestimmung.de