Verstrooiing met familie per vliegtuig

U kunt rechts een luchthaven aanklikken voor meer informatie. U kunt de as van u dierbare verstrooien per vliegtuig of helikopter boven de Waddenzee, IJsselmeer of Noordzee. Vanaf een van deze vliegvelden wordt naar de gewenste plaats gevlogen. U kunt zelf meevliegen om de verstrooiingen van de as van uw dierbare uit te voeren of u kunt dit door ons laten verzorgen en zelf op het strand getuige zijn van de verstrooiing, of naar wens de verstrooiing in stilte laten verrichten.

Liever persoonlijk contact? Bel ons gerust op 023 542 41 94.

Asverstrooien per vliegtuig vanuit GroningenRotterdamLelystad en Den Helder.
Vanuit Rotterdam kan de familie het vertrek en de aankomst van het vliegtuig waarnemen. Vanaf het boven de vertrekhal gelegen terras bijvoorbeeld kunt u het toestel volgen en uitzwaaien. Vanuit Lelystad kunt u ook de as uitstrooien met een helikopter boven de Noordzee of IJsselmeer.

U vliegt met een 4-zits toestellen van het type Cessna 172. Naast de piloot en de uitvaartleider vliegen er maximaal twee nabestaanden mee. Vanuit Rotterdam The Hague Airport kunt u met drie nabestaanden vliegen. U wordt altijd begeleid door een medewerker van Aqua-Omega. Bij grotere groepen belangstellenden wordt vaak een Fly-by asverstrooiing toegepast of worden er volgtoestellen ingezet.

Fly-by asverstrooiing

Asverstrooien per vliegtuig boven zee of water waarbij de as in het zicht van de familie verstrooid wordt. U en uw familie staan bijvoorbeeld schouder aan schouder op het strand met de naam van de overledene groot in het zand geschreven. De asverstrooiing vindt plaats boven water in het zicht van de familie. Meer informatie over de asverstrooiing met Fly-by vindt u onder Speciale Vluchten.

Volgtoestellen:
Per volgtoestel vliegen 3 nabestaanden mee die de as uitstrooiing vanuit de lucht kunnen waarnemen, maximaal 6 toestellen per vlucht.

Groter toestel:
Helaas is dit toestel niet operationeel.

Asverstrooiing per helikopter
U vliegt met een 4-zits toestel. Naast de piloot en de uitvaartleider kunnen er maximaal 2 nabestaande mee.

Asverstrooiing met historische vliegtuigen
U heeft de mogelijkheid om de as van uw dierbare met een historisch vliegtuig te verstrooien. U kunt bijvoorbeeld met een DC3 of een Catalina de as van uw dierbare verstrooien. U vindt meer informatie over asverstrooiing met historische vliegtuigen bij speciale vluchten.

Asverstrooiing met een DC3
In samenwerking met de Dutch Dakota Association organiseert Aqua-Omega asverstrooiingen met dit historische vliegtuig vanaf Schiphol-Oost. U vindt meer informatie over as verstrooien met historische vliegtuigen bij speciale vluchten.