Asverstrooiing per vliegtuig vanuit Lelystad Airport

lelystad

Asverstrooiing per vliegtuig of helikopter met of zonder familie. U vliegt met maximaal 2 personen en een  uitvaartleider van ~Aqua-Omega naar een gewenste locatie op het IJsselmeer of Markermeer, of boven de Waddenzee.

Tarieven

  • € 695,00 vlucht, duur maximaal 50 minuten, IJsselmeer en Markermeer
  • € 745,00 vlucht, duur maximaal 60 minuten, Waddenzee (bij Afsluitdijk)
  • € 100,00 toeslag weekend en feestdagen

U kunt ook de as van uw dierbare in stilte laten verstrooien met een vliegtuig, dus zonder meevliegende familieleden, boven zee, bij elke gewenste kustlocatie in Zuid- of Noord-Holland en boven het IJsselmeer of als fly-by. Bij een flyby stellen de nabestaanden zich op het strand en zien de as boven zee verstrooid worden.

Dit is mogelijk op de volgende data in 2023:
13 januari, 3 februari, 24 maart, 21 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli, 8 september, 6 oktober, 3 november en 8 december 2022. De vluchten kunnen worden verzet ten gevolge van slechte weersomstandigheden.

Tarief

  • € 265,00
  • € 100,00 meerprijs voor een fly by

U kunt naar verder gelegen locaties tegen meerprijs vliegen, of anders vanuit een andere luchthaven.

Asverstrooiing per helikopter met familie
U vliegt met een helikopter die plaats biedt aan 2 personen en een uitvaartleider van ~Aqua-Omega naar een gewenste locatie boven het IJsselmeer of Markermeer, of naar een gewenste plek boven de Noordzee.

Tarieven op aanvraag

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 12,50 voor elk volgend exemplaar