U kunt uw bericht plaatsen in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.102.38 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
Lieve mam, ik ben er vandaag helaas niet bij maar wens je behouden vaart op je laatste reis. op fotos zag ik hoe mooi het allemaal geregeld word door de bemanning van Aqua-Omega in dit geval. De urnen mooi uitgestald op tafels met de bloemen van de nabestaanden daarbij. Zo wil ik het later voor mijzelf ook. mam, until we meet again, love you.
Beste Medewerkers van Aqua-omega, op16-8-2020 hebben wij de as van mijn (schoon)- moeder en oma verstrooid op de Noordzee, voor de kust van Scheveningen. Het was allemaal erg goed en respectvol geregeld. Wij hebben er een mooie herinnering en een goed gevoel aan overgehouden. Mijn moeder zou het precies zo gewild hebben. Hartelijk bedankt.
Op 1 september 2020 hebben wij de as van onze lieve moeder en ammamma verstrooid op de Noordzee. Het was een ceremonie waar wij voor altijd een hele mooie herinnering aan overhouden. Het moment van verstrooiing viel precies samen met de meest prachtige zonsondergang en een nagenoeg vlakke zee, het had niet mooier gekund. De verstrooiing stond gepland op 30 augustus, maar vanwege verwachte golfslag van 1.9 meter werd deze afspraak afgezegd op vrijdag 28 augustus. Sebastiaan heeft de dagen daarna veelvoudig contact opgenomen om een nieuwe afspraak te maken. De nieuwe afspraak werd op 1 september in de middag gepland, maar vanwege onvoorziene omstandigheden kon ook deze afspraak niet doorgaan. Terwijl wij namelijk klaar stonden om aan boord te gaan ontvingen wij het bericht dat onze priester niet op tijd kon komen. Sebastiaan heeft toen alles in het werk gesteld om toch doorgang te laten plaats vinden die dag, op een later tijdstip en op een andere boot. Zonder de inzet van Sebastiaan hadden onze buitenlandse familieleden zeker de verstrooiing gemist. Wij zijn Sebastiaan en Aqua Omega dankbaar voor de indrukwekkende verstrooiing en het respecteren van de Hindoe tradities. Na afloop ontvingen wij zeekaarten in zowel Nederlands als Engels voor familieleden, zelfs daaraan was gedacht! We willen hierbij Sebastiaan bedanken voor zijn persoonlijke inzet, rekening houdend met iedereen. Onze moeder zou het precies zo hebben gewild.
Op zondag 20 september 2020 hebben wij de as van Mieke uitgestrooid in zee voor de kust van Dishoek. Het was indrukwekkend, mooi en sfeervol. Veel dank aan de bemanning van de Carlot die op waardige wijze hebben bijgedragen aan de ceremonie. Zelfs het weer werkte mee. Kortom we hebben een prachtige dag gehad.
De tocht uit IJmuiden met de Marion om de as van Rudolf te verstrooien hebben we allen als gedenkwaardig en indrukwekkend ervaren. Alle lof aan de medewerkers van Aqua Omega. Zij weten vakmanschap, oog voor detail met gastvrijheid zodanig te combineren, dat we ons in vertrouwde handen voelden op een voor ons onbekend terrein. Het afwachten van een goed weer -dag loonde: in een prachtige setting van zon, lucht en water, vertrouwden we Rudolfs as toe aan de zee.. Tot slot: speciaal dank aan uitvaartleider Sebastiaan die de kunst verstaat efficiëntie, en vindingrijkheid samen te laten gaan met een op een respectvolle manier van behulpzaam zijn. .Al met al een 'vlaggenschip' waar de uitvaartbranche trots op kan zijn.
Beste medewerkers van Aqua-omega, Dank jullie wel Voor het mooie afscheid bij bloemendaal Het vliegtuig (Cessna) was perfect te zien mede door het mooie weer van vandaag. We konden de vlucht helemaal volgen via jullie site. En op de minuut nauwkeurig. Prachtig het rondje langs de kust en het zwaaien met de vleugels. Heel indrukwekkend allemaal. Hartstikke bedankt Grt fam. Lintvelt
Lieve Sebas, 11 augustus op de geboortedag van Hans, hebben wij een mooie herinneringsvlucht gemaakt naar Texel ter nagedachtenis aan mijn lieve Hans en ook mijn lieve moeder en Garfield. Diep respect hoe je dit samen met Jelmer met deze temperaturen hebt gedaan. Prachtig warm weer, strak blauwe lucht, mooie vliegroute, mooie muziek op mijn oren en vooral hele mooie woorden recht uit je hart. Als je iemand zo emotioneel kan raken met mooi gesproken woorden recht uit je hart dan ben je voor dit mooie beroep geboren en zit het in je DNA. We missen Hans allemaal. Het is voor mij fijn om even weer terug te gaan naar de plek waar mijn dierbaren zijn verstrooid en ik vind het mooi dat ik bloemblaadjes kan verstrooien. Ben weer even dichtbij mijn dierbaren. Erg fijn dat jullie dit mogelijk maken, is voor mij belangrijk in het verwerken. Ik kan dit iedereen die een dierbare heeft verloren aanraden omdat het zo puur, mooi, respectvol, waardig en met liefde wordt gedaan. Sebas ga zo door en volg je hart dat klopt altijd, liefs ingrid
Geachte meneer Sebastiaan, Woorden schieten te kort!!!! Heel, heel,heel veel dank, ook namens mijn jongens voor de echt WAARDIGE manier waarop de Asverstrooiing van Frans gistermiddag plaats vond. Voor iemand die jarenlang Kolonel is geweest bij de luchtmacht kon het niet mooier, niet waardiger! Nogmaals hier ben ik u heel erg dankbaar, onvergetelijk dankbaar voor meneer Sebastiaan. "The SKY is the limit !!!!! " waren zijn woorden. Ik ben ervan overtuigd, dat Frans het heel mooi zou hebben gevonden, want zoals wij omhoog naar het vliegtuig keken, zo stond hij bij leven ook heel vaak naar voorbij vliegende "kisten" te kijken en precies te zeggen wat voor type vliegtuig het was. M.T.
beste mensen Ik wil jullie hartelijk danken voor de verstrooiing van mijn vaders as op de noord zee. Prachtige kaart ervan gekregen als herinnering.
Beste Irina, beste Paola, nog een keer wil ik mij heel hartelijk bedanken voor jullie escort bij de laatste reis van Claudio, Paolo heeft heel mooi gesproken, Irina's aanwezigheid was ook een grote steun voor mij, zo leuk dat jij er bij was! De catering was super en alles was helemaal perfect. Na de vaart waren wij mijn zijn alle nog in Düsseldorf eten, ook dat was geslaagd, zoveel complimenten gekregen hoe wij alles geregeld hebben. Dankjulliewel!! De allerbeste groetjes uit Düsseldorf! Elsa
Op zaterdag 30 mei j.l. hebben wij de as van mijn overleden man, vader, schoonvader en opa uitgestrooid in de Noordzee per ms. Marion. Dit was voor ons allen een zeer indrukwekkende en ook emotionele plechtigheid die met liefde werd uitgevoerd.Hierbij wil ik dan ook de bemanning van de Marion, en met name Sebas Smit, heel hartelijke danken voor de ondersteuning en uitvoering van deze plechtigheid. Met vriendelijke groet Netty, Rens en Frans, Thijs, Lianne en Robin Verbeek
Mijn moeder is op 15 april uitgestrooid op zee. Net filmpje bekeken hoe het gegaan is. Dank voor de uitleg en de waardigheid waarmee het gebeurd is. Mooi maar ook verdrietig.
Op 14-2 is het as van mijn vader uitgestrooid in Den Helder. Dit door Sebastiaan Smit en leon borghuis. Twee heren die dit met zoveel respect en heel mooi gedaan hebben. Ook heb ik de film ontvangen Waarop te zien was hoe de asverstrooiing is verlopen. Ik kon mij geen mooier en eervoller afscheid voor mijn vader wensen. En ook voor mij en al mijn vragen namen de medewerkers van aqua omega alle tijd. Ik kijk terug op een verdrietige maar zeker ook een mooie dag. Nogmaals Heel erg bedankt. Groetje kimberley
Goedenavond, Graag willen wij onze dank uitspreken voor de professionele maar persoonlijke asverstrooiing van mijn vader. Alles verliep op een uiterst zorgzame, empathische en correctie manier, dit heeft ons goed gedaan. Vriendelijke groet, M.K.
Beste medewerkers van Aqua-omega, Ik ben net thuis van de vaart vanmiddag vanaf Scheveningen. En wat was dat indrukwekkend perfect...het was een warmhartige begeleiding en dat heeft me zo goed gedaan. Ik was erg ontroerd door de liefdevolle persoonlijke aandacht. Groot compliment voor de organisatie, van telefonisch- via mail- tot ontmoeting, het was zo respectvol en met persoonlijke aandacht. Dat doet een mens goed...zeker als de situatie zo verdrietig is hebben we dat stukje warmte allemaal nodig. Dus dank daarvoor, Met oprecht vriendelijke groet, M.R.
Lieve Sebas, 27 augustus hebben wij een herinneringsvlucht gemaakt naar Texel ter nagedachtenis aan mijn moeder, Garfield en ook mijn lieve Hans. Het was een bijzonder mooie vlucht maar ook erg warm. Mooi gevlogen boven Texel dit keer eerst langs de oostkust en kon zo ook mooi de boerderij van mijn neef zien alsook hebben wij een waving wing boven de begraafplaats bij de Cocksdorp gedaan ter nagedachtenis aan mijn lieve nicht. Mooi en bijzonder om te zien dat de begraafplaats in de vorm van een kruis ligt. Daarna bloemblaadjes verstrooid ter hoogte van de slufter voor mijn dierbaren die ik helaas moet missen maar nooit zal vergeten. Je hebt mij nog meer dan ooit geraakt met je mooie woorden. Je doet dit werk met zoveel bezieling en liefde, de woorden komen recht uit je hart en hebben mij diep geraakt tot tranen aan toe. Gedenken is niet alleen belangrijk voor de verwerking van het verlies van je dierbaren maar ook om ze nooit te vergeten en welke rol zij in mijn leven hebben gespeeld. Dank je wel voor deze mooie herinneringsvlucht. Ik zou je het liefst een miljoen sterren willen geven om uit te drukken hoe mooi het is dat je dit doet en mij de kans geeft om op een mooie speciale manier mijn dierbaren te gedenken. Ga zo door en volg je hart dat klopt altijd. Liefs ingrid
Op 28 juli 2019 hebben wij, mijn schoonmoeder van 90 en ik vanuit Neeltje Jans met de Maatje Adriana haar lieve zoon en mijn zorgzame lieve echtgenoot naar zee gebracht. Niks dan lof voor alle bemanning aan boord. Ze waren allen heel behulpzaam en meelevend. Het was een plechtige belevenis, één om nooit te vergeten. Dank daar voor!
Geachte mevrouw Valk, geachte Sebastiaan en bemanning van de ms Marion, Heel hartelijk bedankt voor de waardige asverstrooing van onze moeder, grootmoeder en overgrootmoeder Ida Bosch-Fieret op 12 juli 2019 voor de kust van Zandvoort. Ze is verstrooid in gezichtsafstand van haar flat, waar ze lang en gelukkig leefde. Haar familie mocht erbij zijn toen de urn met haar as door de Nordzee werd ontvangen. Aqua Omega heeft dit voor ons mogelijk gemaakt, en daar zijn wij erg dankbaar voor. Met vriendelijke groet.
------------------------------ Op 3 juli 2019 werd de as van mijn lieve echtgenote Marian Huisman vanuit de haven van IJmuiden met de ‘Marion’ naar de Noordzee gebracht. Het was de laatste wens van mijn vrouw. De mensen van Aqua-Omega waren heel vriendelijk, erg behulpzaam en zeer respectvol. Bloemen konden we aan boord brengen, en temidden van die bloemen kreeg de urn van mijn vrouw een mooie plaats aan dek. De ‘Marion’ hebben we uitgezwaaid, en daarna gingen we naar de IJmuiderslag. Daar kregen we keurig per telefoon een seintje dat het uitstrooien zou beginnen. We waren dan wel niet aan boord, toch waren we erbij. Het was een dag met heel veel emoties, maar dat is goed zo. Ook de mooie en sfeervolle foto’s twee dagen later maakten veel los. Alweer: goed zo! Iedereen bij Aqua-Omega: heel veel dank en respect voor de prachtige manier waarop jullie mijn lieve Marian hebben thuisgebracht. Michel Verbeek. ---------------------------------
Lieve Sebas, 13 mei hebben wij de as verstrooid van mijn lieve Hans. Ik wil je bedanken dat je me door deze loodzware dag zo lief en zorgzaam hebt heen geholpen. Het was immers voor jou en Jelmer ook een emotionele en moeilijke dag. The missing man formation. We missen Hans enorm en zullen hem nooit vergeten. De manier waarop je alles hebt gedaan, de mooie askoker, de muziek, je prachtige woorden tijdens de ceremonie als ook de mooie ontroerende film hebben diepe indruk bij mij maar ook bij de familie gemaakt. Je hebt dit met veel respect, liefde en emotie voor Hans gedaan. En nav de prachtige film zit je in ieders hart omdat je voor dit werk geboren bent. Dank je wel ook namens de familie, liefs ingrid
Mijnheer Mark, Met zeer veel lof bedank ik namens mijn familie de schipper, de kapitein en vooral de begeleidster. Geen enkele op en of aanmerkingen.!! Zij hebben hun tijd voor genomen en dat geeft al rust ! Nogmaals dank !
Op 24 april hebben wij onze moeder en oma uitgestrooid vanuit Hoorn richting het IJsselmeer. Veel dank voor de respectvolle manier waarop Ellen en de bemanning van de Mother Goose dit hebben verzorgd. Wij hebben dit een mooie afsluiting gevonden van het lange leven van onze moeder en oma en we zijn blij dat wij op deze manier uitvoering hebben kunnen geven aan haar laatste wens. We kijken er met een goed gevoel op terug.
Zojuist de film kunnen bekijken van de as verstrooiing op 17april 2019, van onze ouders. Wat ontzettend zorgzaam en eervol is deze handeling verricht. Het is fijn om te weten, dat de wens van onze ouders kon worden uitgevoerd. Mijn dank aan Sebastiaan, maar natuurlijk aan iedereen die 17 april mee was op het schip, om dit gebeuren te volbrengen. Waardevol en met liefde is het uitgevoerd. Mijn grote dank hiervoor.
Woensdag 17 april is de as van onze (schoon)moeder vanuit Scheveningen over de Noordzee uitgestrooid. Het was een stille verstrooiing. Vanaf een van de havenhoofden hebben we de boot (Estrella) op weg naar open zee uitgezwaaid. Daarvóór zijn we even in de haven gaan kijken. Tot onze grote verrassing mochten we aan boord komen om voor de laatste keer afscheid van onze moeder te kunnen nemen. Als we een cijfer zouden mogen geven, krijgen jullie een 10+. Lieve mensen van Aqua-Omega, dank jullie wel dat jullie de laatste reis van onze moeder en de verstrooiing van haar as met zoveel liefde, respect en zorg hebben uitgevoerd. Hartstikke bedankt !!
Met Carlot hebben wij op een mooie en respectvolle manier de as van onze broer in de Westerschelde uitgestrooid. Bemanning: heel hartelijk dank.