U kunt uw bericht plaatsen in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.253.100 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
111 berichten.
Hallo Sebastiaan, Wat was mooi afgelopen zondag het uitstrooien van de as van onze moeder, oma en overgroot oma. Wij willen jullie nogmaals bedanken. Kunnen terugkijken op een hele mooie verstrooiing. Heel veel succes verder en een aanrader voor de mensen die dit ook willen gaan doen. Aqua Omega het was top!! Groetjes Ria Donders.
Beste Sebastiaan, Allereerst natuurlijk opnieuw hartelijk dank voor het mooie filmpje. Ik heb het inmiddels een paar keer bekeken. De samengestelde beelden met de muziek maken het geheel nog meer bijzonder om op terug te kunnen zien. De in mijn gevoel heel bijzondere ceremonie is echt een mooie afronding na het overlijden van John nu alweer ruim 2 1/2 jaar geleden. Bij de gedachte dat Radar Love op flink geluidsniveau hoog in de lucht tijdens de verstrooiing is afgespeeld moet ik steeds weer glimlachen. Met name ook de prettige contacten die wij hadden hebben mij zeker vooraf veel vertrouwen gegeven. De voor mij en John speciale datum, het vliegveld, Zandvoort, Schoorl en vooral ook de muziek maakte het voor mij een afronding waarbij alles 7 oktober jl. op zijn plaats is gevallen. Rest mij je veel succes in de toekomst te wensen maar vooral ook veel persoonlijke waardering van nabestaanden voor wijze waarop en de bijzondere mogelijkheden die Aqua Omega kan bieden. Lieve groeten, E.S.
Het was heel emotioneel maar o zo mooi ben erg te spreken over de gastheer Dhr S.Smit en de bemanning zou dit ook voor ons zelf willen.Dank voor deze mooie plechtigheid. De familie de Milde Linnenbank
Afgelopen maandag 17 oktober 2016 hebben wij de as van mijn overleden vrouw uitgestrooid. Met de MS Marion zijn we vanuit IJmuiden naar Wijk aan Zee gevaren waar de as op zee is uitgestrooid. Dank je wel Sebastiaan dat je dit allemaal begeleid hebt. Mede dankzij jouw begeleiding is het een onvergetelijke gebeurtenis geworden. De voorbereiding, het plaatsen van de ashouder met de bloemen en de foto maakten het allemaal nog mooier. Ook de keuze van de locatie, bij de boei die zichtbaar is vanaf het strand is super. Aan anderen zou ik willen zeggen: als je twijfelt of je en begeleider mee wilt nemen of niet. Gewoon doen! Dank ook aan de bemanning van de MS Marion. Het was een mooie vaart met een waardig afscheid. We zullen nog vaak aan dit moment denken als we op het strand van Wijk aan Zee lopen. Dank je wel.
23.09.2016 Opstapvaart Scheveningen Hallo Sebastiaan, Heel erg bedankt voor de mooie foto,s ,ik ben er heel blij mee. Nu is voor ons het afscheid van Henk compleet en kunnen we verder. Wij waren,maar dat had ik je al gezegd,diep onder de indruk van wat ik het noem de "ceremonie" van het uitstrooien. Heel wat anders zoals ik al vaak heb meegemaakt op een strooiveld. Het moet voor jullie toch wel moeilijk zijn, om altijd om te gaan met mensen die vol emoties zitten. Maar jullie attent, heel zorgzaam en alles gebeurd met eerbied en respect voor de overledene en zijn of haar nabestaanden. Het heeft mij echt diep geraakt. Het is een zwaar en moeilijk beroep wat jullie gekozen hebben, maar het past precies bij jullie,dit kun je niet leren ,maar het zit in je zo respect vol omgaan met de medemens op zijn allerlaatste reis. Nogmaals diep respect voor Aqua Omega en zijn medewerkers. Lieve groeten voor jullie allemaal van, Bep B.
17.07.2016 Wij de familie van Cor hebben jullie gevraagd voor de as van mijn man uit te strooien. Hij was bij de marine en wilde als hij er niet meer was dat was zijn wens. Bij de razende bol in zee gestrooid werd! Wat hebben jullie dat enorm mooi en verzorgd gedaan. Wij waren erg ontroerd. En willen vooral de kapitein van de Dombo! enorm bedanken! De kinderen waren er erg van onder de indruk!! Daarom onze grote dank namens ons allen! de familie Mevr. M.C. van E. Ps: de maritieme kaart is mooi een geweldig aandenken. Dank U!
Hallo Sebastiaan en bemanning, 28 augustus hebben wij ons allen geliefde Theun verstrooid op zee voor de kust van scheveningen.Dat was voor ons een geweldige ervaring om dit een keer mee temaken. Dit was echt Theun zijn wens,temeer omdat ook zijn vrouw Aaltje verstrooid is op zee.Wij wisten alleen niet waar zij verstrooid was,daar kwamen we toen achter toen jij het ons vertelde Sebastiaan, dat jullie vaak de verstrooiingen voor de kust van Scheveningen deden.Toen was het voor ons helemaal AF.We hadden Theun weer thuis gebracht. Ook willen wij jou en de bemanning bedanken voor het warme ontvangst en vooral hoe goed jullie ons geholpen hebben om onze zoon Mark op en van de boot te krijgen met zijn rolstoel.Ga vooral zo door waar jullie mee bezig zijn, het was geweldig , Dank jullie wel Familie Bult, Oosterwolde
Beste Sebastiaan, nogmaals dank voor de mooie middag gisteren! Wij vonden het heel fijn om op deze manier de laatste wens van mijn moeder in vervulling te kunnen laten gaan. Uitgestrooid boven zee voor de kust van Domburg, waar ze graag kwam. Hartelijke groet, Jochem van Rossenberg
Beste Sebastiaan en collega's, Hartelijk dank voor de waardige en respectvolle manier van het uitstrooien van de as van mijn moeder mevrouw Smolders van Outheusden gisteren op 7 september op zee. Hiermee is haar lange leven, ze was 92, voltooid. En zoals haar kleindochter zegt: "ze is nu weer bij opa die in 1998 is verstrooid op zee. Nogmaals dank je wel en zoals moeders laatste woorden waren: "Het is goed zo". Vriendelijke groeten Ria Biemans en familie.
Beste Sebastiaan, Wij danken u en de bemanning oprecht, voor de manier de as verstrooiing van onze geliefde moeder plaats vond. Het was een rustige vaart en een intiem moment om dit gezamelijk te doen, met het geluk van de zon en een kalme zee, wat zeker een troost was, Hartelijke Groeten, Jeannette , Marcel en Esther Spits
Lieve Sebas, vandaag een prachtige herinneringsvlucht gemaakt boven haarlem en daarna bloemblaadjes verstrooid ter hoogte vd slufter bij texel. Jij bent samen met Jelmer voor altijd verbonden aan deze herinneringsvlucht naar haarlem en texel. De muziek aan boord was top. Het weer was super. De hele ceremonie heeft wederom heel veel indruk op ons gemaakt. Je bent echt geboren voor dit prachtige beroep en hoop nog heel lang dit jaarlijks met jou en jelmer te blijven doen. Liefs hans en ingrid
Beste Sebastiaan, We hebben vrijdagavond op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van mijn schoonmoeder. Het heeft ons allemaal goed gedaan. Ze hield ontzettend van de zee en had altijd een drang naar vrijheid in het leven. Hoe goed past het dan om haar op open zee achter te laten.... Dank voor het organiseren. En dank voor de schipper en zijn warme woorden en begeleiding. Kan je dit overbrengen aan hem? Hartelijke groeten, E.W.
Beste crew van de PH FLE Dinsdagmorgen 19 juli 2016 opgestegen vanaf vliegveld Eelde, via het Paterswoldse Meer, ons favoriete plekje, gevlogen en de as van mijn vader ten noord oosten van Schiermonnikoog uit het raam van het vliegtuig verstrooid. Mijn moeder is op 5 juli 2000 op dezelfde plaats ook per vliegtuig verstrooid. Het was een mooie vlucht en een bijzonder afscheid. Ondanks het feit dat ik niemand bij mij had heb ik dit niet zo ervaren door Uw fijne begeleiding, Vriendelijke groet, Marco Holstein.
Aan alle medewerkers, Ik wil u allen nogmaals bedanken voor de begeleiding met de asverstrooiing op de boot. Ook voor de mooie kaart waarop de plaats te zien is. Ik ben hier echt door ontroerd. ook zal ik aan ieder die ik ken dit laten zien en aanbevelen! Fantastisch gedaan, dikke pluim! Met hartelijke groet, J.D.
Geachte heer Eijkman, Zaterdag 7 mei heeft de uitstrooiing plaatsgevonden op het MS Estrella te Scheveningen. Ik wil u hierbij mededelen, dat wij zeer tevreden waren over de gang van zaken en de begeleiding op het schip. Het was een waardige gebeurtenis, waar uw medewerkers geweldig aan hebben meegewerkt, onze hartelijke dank voor deze bijzondere gelegenheid. Met vriendelijke groeten, J. L.
Op zaterdag 2 april 2016 gingen we vanuit Harlingen met 12 personen mee op een kleine vissersboot, de "kleine Emilie" om de as van onze moeder en oma te verstrooien op de waddenzee vlak bij Vlieland. Op het moment dat wij met de urn aan boord kwamen, ging de vlag half stok. De bemanning was heel prettig, toegankelijk en deskundig, waardoor de reis ontspannen verliep. Wij kregen koffie en thee en dit alles ging in een gemoedelijke sfeer. Enkele van de jongelui vielen in slaap op het bed in de kombuis, anderen maakten het zich gerieflijk op het dek, met behulp van allerlei kussentjes. De gang van zaken rond de as verstrooiing was wel bekend bij de bemanning, maar zij brachten dat niet uit zichzelf ter sprake. Toen we ter plaatse waren, werden onze vragen wel goed beantwoord. Het afsluiten van de ceremonie, die door ons zelf werd uitgevoerd, was het luiden van de scheepsbel en het weer in top hijsen van de vlag. Daarna voer de schipper drie rondjes rond de uitzetplek van de urn, waardoor het wateroppervlak glad werd. Dat gaf een heel bijzonder en plechtig effect. Wij hebben vooraf kunnen regelen dat de schipper ons naar Vlieland bracht, alwaar wij hebben geluncht. Ook de terugtocht verliep probleemloos. Wij allen hebben deze laatste stap in de afscheidsceremonie rond onze moeder en oma als zeer waardevol ervaren. Een dag met een gouden randje.
Met zoveel respect en zorgzaamheid hebben wij vanmiddag in Scheveningen definitief afscheid kunnen nemen van man en vader. Mede dankzij de hartelijkheid van uw medewerkers kijken wij terug op een waardig afscheid. De extra aandacht van uw medewerkers bij het aannemen van de bloemen en later het verstrooien ervan, waren hartverwarmend. Hartelijk dank
Beste Sebastiaan, Dank u. Het is zeer een mooie compilatie. Echt de zeemeeuw op zijn vlucht. Eigenlijk bijna te mooi voor de droevige omstandigheden. Maar hierdoor ontstaat er toch een beetje vreugde. Ik ben er zeker van dat mijn broer heeft meegekeken. Op de crematie is de hele CD gespeeld. En ook bij de beelden hebt u er een opeenvolging van songs bijgeplaatst. Alles past perfect. Dank U. Het is ook niet zo erg dat er bij de live vlucht soms storing was. Ik ben verpleegkundige; en het gebeurt regelmatig als een patiënt heeft aangegeven om alleen te willen sterven; dat dit dan ook daadwerkelijk gebeurt. Dat er continu familie aanwezig is, maar de patiënt zal toch net sterven op het moment dat die juist afgeleid zijn of even buiten. Misschien is dat met uw beelden ook zo. Dat er mensen zijn die deze vlucht alleen willen doen. Met vriendelijke groeten, Els
Sebastiaan, ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je hebt gedaan vooraf, tijdens en na de ceremonie welke heeft plaatsgevonden op de grachten van Amsterdam 02-03-2016. Het was erg fijn om je erbij te hebben, iemand die op zeer persoonlijke wijze zorgdraagt voor een stukje structuur, wijsheid en ondersteuning! Enkele gedachten die opkomen als ik terug denk, heel warm, persoonlijk, niet gehaast en respectvol! Precies wat je nodig hebt op dit soort momenten. Nogmaals bedankt! Pim
Dank zij Aqua Omega konden wij geheel privé met onze kleine familie de as van mijn moeder op zee verstrooien. Het was een bijzonder moment en een waardig afscheid. Dank ook voor schipper Paul die ons weer veilig de haven in geeft geloodsd.
Beste organisatie en in het bijzonder Bastiaan, Ook op deze manier wil ik jullie nog bedankten voor de intieme verstrooiing van de as van mijn vader gister…. Het weer droeg daar ook bijzonder aan bij, wat een prachtige verstilde zonnige dag.. Maar ook jullie organisatie was uitstekend: goed verzorgd, warm in ontvangst, goed afgestemd met ons.. In alle opzichten een prachtige afronding voor ons allemaal. Veel dank daarvoor.
Hartelijk dank voor het goede verloop van de asverstrooiing van mijn vrouw Els. Het was een woelig gebeuren met deze wind, maar het zal een zeer positief nadenken achterlaten. nogmaals dank, hartelijke groeten, H.T.
Lieve Sebas, wij willen je bedanken voor de prachtige herinneringsvlucht die wij met jou hebben gemaakt ter nagedachtenis aan mijn moeder naar Texel. De mooie woorden gesproken door jou uit het door mij gemaakte herinneringsboek gaven het geheel een heel persoonlijk, lief en dierbaar gevoel die wij lang zullen koesteren. Ook de minuut stilte (het was echt even stil op Lelystad airport), het prachtige weer, de tussenlanding op Texel en de mooie vliegroute hebben wederom diepe indruk gemaakt. Heel veel respect voor de manier waarop je alles zo mooi doet. Ook de complimenten voor Jelmer die samen met jou gewoon voor altijd verbonden blijft aan deze herinneringsvlucht naar het mooiste plekje van Nederland, de slufter op Texel. Liefs Hans en Ingrid
Beste medewerkers Aqua Omega, Wij willen u hartelijk danken voor de mooie en emotionele asverstrooiing van mijn man en onze (schoon)vader en opa Henk Laurier. Het heeft ons een onvergetelijke herinnering gegeven en uw respectvolle benadering en begeleiding heeft op ons een grote indruk gemaakt. Wij willen u daarvoor nogmaals hartelijk bedanken. Vriendelijke groet,
Op 15 juni hebben we met de familie de as van mijn zus op de Noordzee ter hoogte van Scheveningen verstrooid. Dit gebeurde met de boot de Estrella onder deskundige (maar zich op de achtergrond houdende) leiding van Jaap (achternaam weet ik niet meer). Het was een hele mooie , persoonlijke, maar vooral waardige en gedenkwaardige gebeurtenis. En een mooie herinnering. Als ik niet begraven wilde worden, zou ik ook hiervoor kiezen.