U kunt uw bericht plaatsen in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.253.100 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
111 berichten.
Lieve Sebas, 13 mei hebben wij de as verstrooid van mijn lieve Hans. Ik wil je bedanken dat je me door deze loodzware dag zo lief en zorgzaam hebt heen geholpen. Het was immers voor jou en Jelmer ook een emotionele en moeilijke dag. The missing man formation. We missen Hans enorm en zullen hem nooit vergeten. De manier waarop je alles hebt gedaan, de mooie askoker, de muziek, je prachtige woorden tijdens de ceremonie als ook de mooie ontroerende film hebben diepe indruk bij mij maar ook bij de familie gemaakt. Je hebt dit met veel respect, liefde en emotie voor Hans gedaan. En nav de prachtige film zit je in ieders hart omdat je voor dit werk geboren bent. Dank je wel ook namens de familie, liefs ingrid
Mijnheer Mark, Met zeer veel lof bedank ik namens mijn familie de schipper, de kapitein en vooral de begeleidster. Geen enkele op en of aanmerkingen.!! Zij hebben hun tijd voor genomen en dat geeft al rust ! Nogmaals dank !
Op 24 april hebben wij onze moeder en oma uitgestrooid vanuit Hoorn richting het IJsselmeer. Veel dank voor de respectvolle manier waarop Ellen en de bemanning van de Mother Goose dit hebben verzorgd. Wij hebben dit een mooie afsluiting gevonden van het lange leven van onze moeder en oma en we zijn blij dat wij op deze manier uitvoering hebben kunnen geven aan haar laatste wens. We kijken er met een goed gevoel op terug.
Zojuist de film kunnen bekijken van de as verstrooiing op 17april 2019, van onze ouders. Wat ontzettend zorgzaam en eervol is deze handeling verricht. Het is fijn om te weten, dat de wens van onze ouders kon worden uitgevoerd. Mijn dank aan Sebastiaan, maar natuurlijk aan iedereen die 17 april mee was op het schip, om dit gebeuren te volbrengen. Waardevol en met liefde is het uitgevoerd. Mijn grote dank hiervoor.
Woensdag 17 april is de as van onze (schoon)moeder vanuit Scheveningen over de Noordzee uitgestrooid. Het was een stille verstrooiing. Vanaf een van de havenhoofden hebben we de boot (Estrella) op weg naar open zee uitgezwaaid. Daarvóór zijn we even in de haven gaan kijken. Tot onze grote verrassing mochten we aan boord komen om voor de laatste keer afscheid van onze moeder te kunnen nemen. Als we een cijfer zouden mogen geven, krijgen jullie een 10+. Lieve mensen van Aqua-Omega, dank jullie wel dat jullie de laatste reis van onze moeder en de verstrooiing van haar as met zoveel liefde, respect en zorg hebben uitgevoerd. Hartstikke bedankt !!
Met Carlot hebben wij op een mooie en respectvolle manier de as van onze broer in de Westerschelde uitgestrooid. Bemanning: heel hartelijk dank.
Beste aqua omega, Namens de familie wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de goede begeleiding en mooie, eervolle afscheid van onze lieve man, vader, opa en schoonvader. Het was prachtig en het heeft ons een heel fijn gevoel gegeven op de manier waarop het gegaan is. Wij weten dat onze vader vanaf zijn wereldje meegekeken heeft. De zon begon meteen na verstrooiing te schijnen het moment afmaakte. Nogmaals dank en hele fijne feestdagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Familie J.
Op 4 december 2018 is de as van onze moeder meegegaan voor de verstrooiing op zee, vanuit Scheveningen.Wij hebben het filmpje bekeken en zijn zeer onder de indruk van de respectvolle wijze waarop dit gebeurt is. Het was een zeer waardig afscheid met prachtige rozen als laatste groet! Het heeft ons erg goed gedaan dit zo te zien. Onze grote dank hiervoor! Rest ons nog 1 vraag: Op het filmpje hoorden we iemand de coördinaten noemen van de verstrooiingsplek. Is het mogelijk dat wij die ook krijgen? Heel veel dank voor deze bijzondere verstrooiing! Fam. Graafstra
Beheerdersantwoord:
Beste familie Graafstra, bedankt voor uw positieve bericht. De coördinaten en tijdstip waar de verstrooiing heeft plaatsgevonden. 04.12.2018 tussen 15:20 uur en 16:29 uur. Geografische positie: Start 52° 07′ 05″ N – 04° 14′ 38″ O Einde 52° 07′ 45″ N – 04° 14′ 47″ O Dit is ca. 4 km voor de kust van Scheveningen ten noorden van de uiterton.
Ondanks het barre weer op vrijdag 7 december 2018 heeft het afscheid van onze dochter en moeder heel veel met ons gedaan door de zeer goede en ingetogen zorgen en begeleiding van de verstrooiing van de as van onze dochter. Wij willen Sebastiaan en collega en de bemanning van de KNRM hartelijk bedanken voor hun inspanningen.
Beste mensen van Aqua-omega, Deze week ontving ik de brief dat de as van mijn vader op 12 oktober door jullie is uitgestrooid nabij Vlissingen. Ik was enorm ontroerd toen ik op de site zag hoe mooi en respectvol jullie dit hebben gedaan. Mijn vader, die zijn hele leven dol is geweest op varen, zou het geweldig hebben gevonden! Het had niet beter bij hem kunnen passen..... Heel erg bedankt! Een prachtige afsluiting. https://asverstrooiing.nl/asverstrooiing-zeilboot-op-westerschelde-plaatsgevonden-12-oktober-2018/
Dankjewel Sebastiaan en medewerkers, veel dank voor de persoonlijke benadering van de asverstrooiing van mijn geliefde echtgenote, boven zee aan het strand voor het appartement waar zij de laatste jaren van heeft kunnen genieten. Ik kan daar met mijn kleinkinderen altijd weer even goedendag zeggen.
Beste Sebastiaan, op 15 september hebben wij de as van onze (schoon)ouders bijgezet op zee bij Scheveningen. Dit is een onvergetelijke ervaring geweest. Wat was alles perfect geregeld en wat boften we met het weer. Ook de mooie kwal en het zeehondje tijdens de bijzettingen mogen we natuurlijk niet vergeten. Het was een perfecte dag en we willen jou en de andere medewerkers dan ook hartelijk bedanken voor alles. Hartelijke groeten van de familie de Vries
Lieve Sebas, dank je wel voor de mooie herinneringsvlucht afgelopen woensdag van Lelystad Airport naar Texel ter nagedachtenis aan mijn moeder. Bloemblaadjes zijn verstrooid en ook hebben wij de as van Garfield kunnen verstrooien op dezelfde plek bij mijn moeder. Ze zijn nu samen in de hemel. Zo mooi en een dierbare herinnering. Daarnaast hebben wij ook nog een waving wing boven de boerderij van mijn neef gedaan ter nagedachtenis aan mijn overleden nicht. Alle wensen zijn vervuld en alles was perfect en super mooi geregeld. Sebas jij en Aqua Omega staan garant voor mooie waardige verstrooiingen die met veel liefde en zorg worden uitgevoerd. Ook heb je met veel liefde en aandacht de teksten in het mooie fotoboek voorgelezen. Je hebt me daarmee emotioneel geraakt. Mijn moeder was weer dichterbij dan ooit dankzij jou. Jij bent geboren voor dit bijzondere vak. Ga zo door, en volg je hart, dat klopt altijd. Wij kunnen Aqua Omega zeker aanbevelen want ze staan garant voor het waardig verstrooien van de as maar ook besteden zij veel zorg liefde / aandacht aan de wensen van nabestaanden. Liefs Hans en Ingrid
Hartelijk dank voor het mogelijk maken van een afscheid zoals mijn vader dat beslist gewild had. Met een groot schip voeren we door de sluis bij Neeltje Jans en mochten we de as op volle zee uitstrooien. De schipper voerde heen de vlag halfstok en na een rondje om de uitstrooiplek voeren we met de vlag in tip weer terug. Alles was keurig verzorgd, lowprofile en relaxed maar toch intiem. We hadden 100% eigen inbreng hoe we het wilden. Erg mooi!
Beste Aqua Omega, Hierbij willen wij, mijn familie en ik u hartelijk bedanken voor de bijzonder mooie laatste groet die we mochten meemaken met de asverstrooiing van mijn moeder, zus, schoonzus en tante. We zijn heel dankbaar hoe dhr. J. Roos deze dag heeft verzorgd. Zijn medeleven en kundigheid spraak ons heel erg aan. Dus nogmaals heel veel dank.
Beste Sebastiaan, Wij willen u bedanken voor het contact van de afgelopen dagen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Ook vandaag kijken wij met een bijzonder gevoel terug op de asverstrooiing van mij ouders. Ik vond het heel bijzonder dat je mij nog belde voordat je met het vliegtuig naar Scheveningen vloog. Sebastiaan mede door jou kijken wij terug op een bijzonder respectvol afscheid van mijn ouders. Nogmaals hartelijk dank.hier voor. Met vriendelijk, Conny Cox
Zondag 29 april 2018 hebben wij in aanwezigheid van de familie en dierbaren de as van onze vader op zee bijgezet vanuit de haven van IJmuiden. Het is voor iedereen een waardig en ook een zeer gedenkwaardig afscheid geworden. Precies zoals pa het zelf heeft gewild. Sober, ingetogen, respectvol en toch ook heel persoonlijk door de manier waarop uitvaartleider Sebastiaan aan moeder vragen stelde over het leven van vader. De bijzetting, het te water laten van de urn na het luiden van de scheepsbel, was een zeer indrukwekkend en emotioneel moment. Nadat de scheepshoorn drie keer had geklonken, voer het schip een cirkel rond de plaats waar de urn was afgezonken en de rozen waren uitegestrooid. Tot ieders verrassing maar geheel in stijl werd door Sebastiaan vervolgens een schippersbitter geserveerd. Pa zou dit absoluut zeer hebben gewaardeerd! Wij danken het team van Aqua Omega voor dit prachtige afscheid. Beter hadden we het niet kunnen wensen!
dank u wel voor de mooie foto's en de beschrijving van de uitstrooi ceremonie.
Beste Sebastiaan, ik wilde je nog even laten weten dat we met een fijne herinnering terugdenken aan de asverstrooiingen van onze (schoon)moeder en (schoon)vader boven zee. Jouw integere houding (en die van de rest van het team) en de waardigheid van de plechtigheid maakten dat alles klopte. Je wist zelfs onze (schoonvader) te herinneren die 2 jaar eerder mee was bij de asverstrooing van onze (schoonmoeder) maar nu helaas zelf werd uitgestrooid boven zee, op dezelfde plek als mijn (schoon)moeder!! Compliment voor de wijze waarop jullie alles regelen en vooral hoe jullie met de nabestaanden omgaan. We hadden de asverstrooing niet door een beter bedrijf kunnen laten doen dan door jullie! Nogmaals dank hiervoor!!!
9 november 2017 gebeld met Aqua Omega of het mogelijk is dezelfde dag as te verstrooien van onze moeder. Dit was gelukkig het geval en hebben wij dus op een mooie manier afscheid kunnen nemen.
Via het crematorium waar ons stil geboren dochtertje is gecremeerd zijn wij in contact gekomen met het team van Aqua Omega. In het afgelopen jaar hebben wij veelvuldig contact gehad over de manier van uitstrooien van het as. Initieel zouden wij het as uitstrooien op zee maar uiteindelijk hebben wij het as verstrooid in een meer vlakbij onze woonplaats. Wat het team van Aqua Omega zo bijzonder maakt is dat zij ons gedurende het gehele proces zeer goed geholpen hebben. Geen vraag was te veel en elke keer werden wij op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan of geadviseerd. Elke keer met gevoel en respect voor de situatie, geen commerciële praat. Wij willen het team van Aqua Omega ontzettend bedanken voor hun hulp, advies en steun. Dankzij hen hebben wij op een mooie manier het as van ons dochtertje kunnen uitstrooien. Nogmaals dank namens Sofie en Shashi
Gisteren, 17 december 2017 was de dag waarop mijn man, onze vader en onze opa 77 jaar zou worden. Hij zal voor altijd 76 blijven want hij overleed in augustus aan de gevolgen van chemotherapie. We zochten en vonden een bijzondere bestemming voor deze dag en die vonden we in de kalender van Aqua Omega. Met 5 volwassenen en 3 teeners hebben we op die dag de asrest van onze geliefde bij Scheveningen in zee gebracht. We danken Sebastiaan Smit en de bemanning van Estrella voor de zorgvuldige en respectvolle manier waarop hij ons hielp om dit definitieve afscheid vorm te geven. Veel dank hiervoor, Familie Vink
Op 4 november 2017 hebben wij de urn bijgezet van mijn vader dhr. M Vrolijk voor de kust van Scheveningen. Mijn vader is vroeger een visserman geweest en nu is hij één met de zee waar hij zo van hield. De ceremonie was uitstekend verzorgd zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen. Hierbij willen wij iedereen van Aqua Omega bedanken.
Na enig schuiven met data i.v.m. de vakantieperiode konden wij, ondergetekende en zoon Edwin, op vrijdagmiddag 4 augustus 2017 met de Cessna PH-FLE vertrekken van Groningen Airport Eelde naar de Waddenzee beneden Schiermonnikoog. Daar werd op ca 500 meter hoogte de as van mijn vrouw Elly vanuit het open raam verstrooid door Edwin, met assistentie van begeleider John Bassant. De daaropvolgende afscheidsronde en de vliegersgroet met "waving wings" heb ik ervaren als een erg bijzonder afscheid: "A last farewell"! Bijzonder dank hiervoor aan onze vlieger Jelmer Korfmaker! Hoewel het uitgangspunt allerminst een pleziervlucht was, hebben wij toch deze vliegtocht en het gebeuren daaromheen erg positief ervaren. Daarom, mede namens zoon Edwin, mijn welgemeende dank aan alle betrokkenen van "Aqua-Omega", en met name aan begeleider John Bassant en vlieger Jelmer Korfmaker. En: "Gelukkig hebben wij de foto's nog!" Jack Wildeboer
Alles prima geregeld door Sebastiaan Vertrokken vanuit Neeltje Jans om het as van onze ouders te verstrooien. Schipper Piet en zijn maat Wim erg respectvol Mooi afscheid bedankt. Een dag waar wij met een lach en traan op terug kunnen kijken