Asverstrooiing te land, ter zee en in de lucht boven zee

U kunt bij ons terecht voor verstrooiingen op het land, boven water en vanuit de lucht. As verstrooien met of zonder familie per schip of vliegtuig op en boven zee vanuit meer dan 30 havens en of vliegvelden op oneindig veel asbestemmingen in binnen- en buitenland. Zelfs een echt zeemansgraf, waarbij het lichaam op volle zee overboord wordt gezet, behoort tot de mogelijkheden.

Door oude maritieme tradities die bij een zeebegrafenis van kracht waren in ere te houden, maken wij van elke verstrooiing een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid.

Dagelijks voeren wij asverstrooiingen uit per boot of vliegtuig met of zonder families. Dit gebeurt in opdracht van crematoria, uitvaartondernemers, of rechtstreeks op aanvraag van familie.

U kunt ons de as ook laten verstrooien op een bijzondere locatie waar wellicht speciale, persoonlijke herinneringen liggen. Dit kan in Nederland zijn, maar ook elders in Europa of een ander werelddeel; een geboorteplaats, een vakantieland, een rivier, berg, bos, of oceaan, het Amazonegebied of gewoon op zijn of haar dierbare plaatsje in uw omgeving.

In afwachting van de definitieve bestemming wordt de as van uw dierbare minimaal vier weken na de crematie bewaard in de zogeheten algemene nis van het crematorium. Dit geeft u rustig de gelegenheid na te denken over welke asbestemming voor u het meest passend is.

Al onze verstrooiing of bijzettingen gebeuren in overeenstemming met Rijkswaterstaat.

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of advies over asverstrooiing. U wordt persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord gestaan.

U bereikt ons direct  op telefoonnummer 023 542 41 94 en 06 55 841 880, of per mail: info@asverstrooiing.nl.

Vriendelijke groet,

Sebastiaan Smit
~Aqua-Omega
Für Deutsch bitte hier klicken