Verstrooiing of bijzetting in de natuur

Aqua-Omega verzorgt anonieme asverstrooiingen in de bossen van Chaam onder auspiciën van Staatsbosbeheer. Om de natuur en de verstrooiingsplaats niet te verstoren houden wij de precieze locatie voor u geheim.

U vindt na de asverstrooiing een verstrooiingsbericht met foto’s op deze website. Hierin leest u terug welk tijdstip en onder welke omstandigheden de verstrooiingen hebben plaatsgevonden.

Deze vinden plaats op vaste data, zie de agenda.

Asverstrooien op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen

Het natuurgebied is een mooie rustige plaats, waar waardige asverstrooiing verzekerd is.  Het gebied bestaat uit heidevelden, dennenbossen en loofbomen als eiken, berken en beuken. Hier en daar staan er bankjes waar u kunt zitten om van de natuur en rust te genieten. Het gebied is zeer geliefd bij wandelaars en natuurliefhebber. De verstrooiing van de as van uw dierbare gebeurt in de bossen op een plekje van ongeveer 25 vierkante meter . Op deze manier heeft elke overledene zijn of haar eigen plekje en blijft de natuur beschermd.

Hieronder een korte film van de asverstrooiing in de natuur:

U kunt ook de asverstrooiing of bijzetting in de natuur samen in aanwezigheid van uw familie uitvoeren. Deze organisatie, inclusief de eventuele asverstrooiingsceremonie en praktische hulp rondom de uitvoering van de verstrooiing, kunnen wij voor u verzorgen. ook in andere gebieden die onder het beheer van Staatsbosbeheer vallen zijn er mogelijkheden om as te verstrooien. Dit geschiedt met officiële toestemming en in overleg met de lokale boswachter. Belt of mailt u ons voor nadere informatie.