Tarieven asverstrooiingen

Ophalen en overbrengen van de as
U kunt zelf zorgdragen voor het meenemen van de as van uw dierbare, eventuele bloemen en muziek. Indien de as nog bij het crematorium staat moet u voor het afhalen een afspraak maken met het crematorium. U kunt aangeven de as bij voorkeur in een strooi-urn te ontvangen. Zo mogelijk kan Aqua-Omega de as van u overzetten in een strooi-urn. Wij kunnen ook voor u de as bij het crematorium afhalen. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van € 72,00, ongeacht de afstand. Voor meer informatie  zie  ophalen van de as.

Opstapvaart
Een uitvaartleider van Aqua-Omega is hierbij aanwezig. U draagt zelf zorg voor de as van uw dierbare naar het schip. Wij vragen voor deelname aan deze vaart € 92,00 per persoon. Voor meer informatie zie opstapvaarten.

Privé-schip
U heeft de mogelijkheid in familieverband as uit te strooien per schip op zee vanaf € 525,00 (vanuit Lauwersoog). Voor meer informatie en prijzen zie verstrooiing met familie per schip.

Vliegtuig
De verstrooiing van de as van uw dierbare per vliegtuig boven zee met 2 personen kan vanaf € 695,00 eventueel in combinatie met een fly-by. Voor meer informatie en prijzen zie verstrooiing met familie per vliegtuig.

Groene natuur
Neem contact met ons op voor een verstrooiing op het land in bijvoorbeeld een bos. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden, kunnen wij hiervoor een tarief bepalen.

Zeemansgraf
U kunt een echt zeemansgraf krijgen, waarbij uw lichaam op volle zee overboord gezet wordt voor € 15.700,00. Kijk verder op deze pagina voor meer informatie.

Stille verstrooiing
U kunt de as ook door het crematorium laten verstrooien. Lees verder bij verstrooiingen voor crematoria. Bij een aantal crematoria zijn de kosten hiervoor reeds bij het crematietarief inbegrepen. Raadpleeg hiertoe het asbestemmingsformulier dat u van het crematorium ontvangen heeft. U kunt ook een as die reeds  in uw bezit is met een zo genoemde stille vaart of vlucht aan ons meegeven. Verstrooiing in stilte doen wij als volgt:
Per vliegtuig in stilte voor de kust van Zuid- of Noord-Holland € 265,00

Nationaal verstrooiterrein Delhuyzen € 175,00
In de bossen van Chaam onder auspiciën van Staatsbosbeheer € 175,00

Voor de kust van IJmuiden/Bloemendaal of Scheveningen € 150,00

Videoreportage
Bij de verstrooiingen in stilte per vliegtuig en per schip bieden wij een gepersonaliseerde videoreportage (duur: ca. 10 minuten) aan voor € 275,00 (bestand per WeTransfer of DVD of USB-stick per post). U kunt hier het opdrachtformulier downloaden.

Zie hieronder meer informatie over stille verstrooiingen:

PER VLIEGTUIG

6x per jaar asverstrooiing in stilte voor de kust van Zuid en Noord Holland

€ 265,00 (meerprijs voor een flyby € 100,00)

GROENE NATUUR

6x per jaar anoniem in de bossen van Chaam onder auspiciën van Staatsbosbeheer.

€ 175,00

PER SCHIP

22x per jaar asverstrooiing voor de kust van IJmuiden/Bloemendaal of Scheveningen.

€ 150,00

Aqua Omega volgsysteem

U kunt de asverstrooiing of bijzetting van uw dierbare live volgen via ons tracking systeem. Elke vaart of vlucht wordt door ons geregistreerd met een volgsysteem, zodat u tijdens en na de verstrooiing de afgelegde route kunt terugkijken. Zo weet u precies welke route er is afgelegd en waar de verstrooiing van de as heeft plaatsgevonden.

~Aqua-Omega Asverstrooiing

Sebastiaan Smit