Asverstrooiing vanaf Groningen Airport Eelde

v Eelde

De familie vliegt met 2 personen en een uitvaartleider naar een gewenste locatie boven de Waddenzee of de Noordzee, gelegen tussen Terschelling en Rottumeroog.

*Helaas is het op dit moment niet mogelijk direct vanuit Eelde te vertrekken maar komen wij u vanuit luchthaven Lelystad ophalen. Hierdoor komt er 150,- boven op het standaard-vluchttarief.

Tarieven

  • € 650,00 standaard-vlucht. Verder gelegen locaties tegen meerprijs, op aanvraag
  • € 100,00 toeslag weekend en feestdagen

Belt u ons gerust voor overige mogelijkheden, bijvoorbeeld uw eigen speciale route.

Asverstrooing per vliegtuig in stilte of flyby

U kunt ook de as van uw dierbare in stilte laten verstrooien met een vliegtuig, dus zonder meevliegende familieleden, boven zee, bij elke gewenste kustlocatie in Zuid- of Noord-Holland en boven het IJsselmeer of als fly-by. Bij een flyby stellen de nabestaanden zich op het strand en zien de as boven zee verstrooid worden.

Dit is mogelijk op de volgende data in 2022:
14 januari, 4 februari, 25 maart, 15 april, 13 mei, 10 juni, 15 juli, 9 september, 7 oktober, 4 november en 9 december 2022. De vluchten kunnen worden verzet ten gevolge van slechte weersomstandigheden.

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 22,50 maritieme kaart
  • € 10,00 voor elk volgend exemplaar
  • € 12,50 als PDF