Asverstrooiing per vliegtuig met of zonder familie

logo-flyingviewDeze mogelijkheid bieden wij aan in samenwerking met Flying View. Het vliegtuig beschikt over een speciale voorziening voor het uitstrooien van de as.

Asverstrooiing met familie
U kunt, *indien het toestel met speciale strooivoorziening beschikbaar is, met drie personen vliegen en een ~Aqua-Omega medewerker naar een gewenste locatie tussen de Zuid-Hollandse Eilanden en Zandvoort. Deze vlucht duurt max 50 minuten. Let op er zijn beperkingen ten aanzien van het totale startgewicht van het vliegtuig in combinatie met de asverstrooiingslocatie.

  •  € 495,00

U vliegt met *drie familieleden en een ~Aqua-Omega uitvaartleider naar een gewenste locatie voor de kust van Zeeland of Noord-Holland. Deze asverstrooiingsvlucht duurt max 60 minuten. Let op er zijn beperkingen ten aanzien van het totale startgewicht van het vliegtuig in combinatie met de asverstrooiingslocatie.

  • € 542,00

Toeslag voor  een vlucht in het weekend:

  • €   50,00

Asverstrooiing in stilte of als Fly-by (zonder aanwezigheid van familie) boven zee voor een gewenste kustlocatie tussen Hoek van Holland en Egmond aan Zee op 19 januari, 8 februari, 29 maart, 19 april, 17 mei, 5 juli, 13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december 2019.

  • € 235,00