Asverstrooiing per vliegtuig met of zonder familie

logo-flyingviewDeze mogelijkheid bieden wij aan in samenwerking met Flying View. Het vliegtuig beschikt over een speciale voorziening voor het uitstrooien van de as.

Asverstrooiing met familie
U kunt indien het toestel met speciale strooivoorziening beschikbaar is met drie personen vliegen (anders twee personen en een medewerker van ~Aqua-Omega) naar een gewenste locatie tussen de Zuid-Hollandse eilanden en Zandvoort. Deze vlucht duurt max 50 minuten (binnen de blauwe cirkel op de afbeelding hieronder). Let op er zijn beperkingen ten aanzien van het totale startgewicht van het vliegtuig in combinatie met de asverstrooiingslocatie.

  •  695,00

U vliegt indien het toestel met speciale strooivoorziening beschikbaar is met drie personen (anders twee personen en een medewerker van ~Aqua-Omega) naar een gewenste locatie voor de kust van Zeeland of Noord-Holland. Deze asverstrooiingsvlucht duurt maximaal 60 minuten (binnen de rode cirkel op de afbeelding hieronder). Attentie: er zijn beperkingen wat betreft het totale startgewicht van het vliegtuig in combinatie met de asverstrooiingslocatie.

  •  745,00

Toeslag voor  een vlucht in het weekend:

  •  100,00

Asverstrooiing in stilte (zonder aanwezigheid van familie) of als fly-by (de nabestaanden stellen zich op op het strand, meerprijs € 100,00) boven zee voor een gewenste kustlocatie tussen Hoek van Holland en Egmond aan Zee. Deze worden uitgevoerd op 12 januari, 2 februari, 22 maart, 19 april, 10 mei, 7 juni, 12 juli, 20 september, 18 oktober, 15 november,  en 20 december 2024

. De vluchten kunnen worden verzet ten gevolge van slechte weersomstandigheden.

  •  265,00
  •  100,00 (meerprijs voor een fly-by)