Asverstrooiing per vliegtuig met of zonder familie

logo-flyingviewDeze mogelijkheid bieden wij aan in samenwerking met Flying View. Het vliegtuig beschikt over een speciale voorziening voor het uitstrooien van de as.

Asverstrooiing met familie
U kunt, *indien het toestel met speciale strooivoorziening beschikbaar is, met drie personen vliegen en een ~Aqua-Omega medewerker naar een gewenste locatie tussen de Zuid-Hollandse Eilanden en Zandvoort. Deze vlucht duurt max 50 minuten. Let op er zijn beperkingen ten aanzien van het totale startgewicht van het vliegtuig in combinatie met de asverstrooiingslocatie.

  •   495,00

U vliegt met *drie familieleden en een ~Aqua-Omega uitvaartleider naar een gewenste locatie voor de kust van Zeeland of Noord-Holland. Deze asverstrooiingsvlucht duurt max 60 minuten. Let op er zijn beperkingen ten aanzien van het totale startgewicht van het vliegtuig in combinatie met de asverstrooiingslocatie.

  •  542,00

Toeslag voor  een vlucht in het weekend:

  •    75,00

Asverstrooiing in stilte of als Fly-by (zonder aanwezigheid van familie) boven zee voor een gewenste kustlocatie tussen Hoek van Holland en Egmond aan Zee op 17 januari, 7 februari, 27 maart, 17 april, 15 mei, 17 juli, 11 september, 9 oktober, 6 november, 11 december 2020.

  •  242,00