Asverstrooiing per schip op het Markermeer vanuit Hoorn

U vaart met een echte klipper vanuit Hoorn. Als de weersomstandigheden goed zijn wordt het fok gehesen en hoort u alleen de geluiden van de natuur. Het schip biedt u comfort en is heel stabiel. Haar ruime achterdek met een cirkelvormige bank biedt u voldoende ruimte om comfortabel te kunnen zitten. In het stuurhuis vindt u beschutting als het weer minder goed is; u heeft dan toch zicht op het water. Capaciteit 18 personen

Tarieven

  • € 565,00 vaart op weekdagen. Duur vaart ca. ongeveer 1,5 uur.
  • €   75,00 toeslag weekend en feestdagen
  • € 150,00 toeslag IJsselmeer

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing. Indien gewenst is er van te voren contact om de vaart en uw wensen te bespreken. Daarnaast is de uitvaartleider er ook voor praktische ondersteuning en kan u de zorgen uit handen nemen.

  • € 195,00 toeslag uitvaartleider

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 10,00 voor elk volgend exemplaar
  • € 12,50 als PDF, per email