Asverstrooiing op de Maas vanuit Maasbracht

U kunt de as van uw dierbare verstrooien met een prachtig schip op de Maas alleen met uw eigen familie. Een volwaardige passagiersschip met ruime binnen- en buitenaccomodatie geeft u, ook met kleinere gezelschappen, een intiem samenzijn met uw familie en vrienden. Door haar intieme inrichting geeft het schip U dat behaaglijke gevoel alsof U in de huiskamer zit.  U vaart tijdens deze plechtigheid alleen met uw familie en de bemanning. Capaciteit 35 personen.

wescas

Tarieven

  • € 520,00 vaart op weekdagen. Duur vaart ca. 1 uur 15 minuten.
  • €   75,00 toeslag vaart weekend en feestdagen
  • € 125,00 toeslag vaartverlenging per half uur

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing.

  • € 195,00 toeslag uitvaartleider weekdagen

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 12,50 voor elk volgend exemplaar
  • € 17,50 als PDF, per email