Asverstrooien met een schip vanuit Deventer

Het schip genaamd IJssel, geschikt voor 20 personen, diende vroeger als veerdienst in Deventer.Het scheepje verzorgde de verbinding tussen Deventer stad en de wijk ‘De Worp’ die aan de overzijde van de IJssel ligt. Op dit moment wordt hij nog regelmatig ingezet om de huidige voet/fiets veer tijdens de spits te ondersteunen. Het schip is afgelopen winter helemaal opgeknapt en opnieuw in de verf gezet.

Tarieven

  • € 395,00 vaart op weekdagen. Duur vaart ca. 1 uur
  • €  75,00 toeslag vaart weekend en feestdagen

Uitvaartbegeleiding

  • € 195,00 uitvaartbegeleiding

Wat doet de uitvaartleider?

De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing.

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van verstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 12,50 voor elk volgend exemplaar
  • € 17,50 als PDF, per email