Asverstrooiing per schip op de Grevelingen vanuit Bruinisse

As uitstrooien op het water de Grevelingen. De Grevelingen was vroeger een zeearm van onze Noordzee en ligt tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. U vaart hier met een zeewaardige vissersschip met een ruime binnen- en buitenaccommodatie. Aan boord worden koffie, thee en frisdranken geschonken.

Tarieven

  • € 675,00 weekdagen. Duur vaart 1 uur 30 minuten
  • €   75,00 toeslag vaart weekend en op feestdagen
  • €   50,00 toeslag op de brandstof (hopelijk tijdelijk)

Uitvaartbegeleiding
Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding, die de vaart en asverstrooiing voor u tot een stijlvolle plechtigheid maakt.

Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid bieden tot spreken, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van muziek, en registreert de tijd en exacte locatie van de verstrooiing.

  • € 195,00 toeslag uitvaartleider

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 27,50 maritieme kaart
  • € 12,50 voor elk volgende exemplaar
  • € 17,50 als PDF, per email

Overbrengen van de as
Indien u voor een uitvaartleider heeft gekozen kan deze ook zorgdragen voor het overbrengen van de as naar het schip (€ 62,00 meerprijs).