Asverstrooiing met een vliegtuig boven zee ter hoogte van Kijkduin, Scheveningen, Noordwijk, Bloemendaal en Egmond aan Zee plaatsgevonden

Op deze dag zijn wij om 14:01 uur vanuit Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven) gevlogen naar zee om zorg te dragen voor de verstrooiing van de as van misschien wel uw dierbare. De weersomstandigheden waren uitstekend te noemen; het zicht was meer dan 10 km, kleine stapelwolken op grotere hoogte, zon en de wind uit het noordoosten. Door de combinatie van eerder genoemde elementen was het mooi boven zee, het bruine zand en de groene duinen. Voorbij Noordwijk konden wij in de verte de gekleurde bloemenvelden zien. Tijdens deze vlucht zijn er drie flyby-asverstrooiingen uitgevoerd, bij Noordwijk,  bij Parnassia en de laatste bij Egmond aan Zee.


Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hier

Vluchtgegevens
Start motor: 13:47 uur
Airborne: 14:01 uur
Landing : 15:33 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd en ik kan u vertellen dat de beelden zijn gelukt! De beelden zijn bewerkt door onze medewerker Leon Borghuis. De video kunt u  hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Kijkduin

Ter hoogte van Kijkduin boven zee hebben wij een as verstrooid voor Haagse Duinen. De verstrooiing heeft ongeveer 2,5 km voor de kust plaatsgevonden.

Asverstrooiing ter hoogte van Kijkduin


Tijd

14:13 uur.

Geografische positie
52º 04′ 14” NB 04º 11′ 46” OL

Een lauwe, matige wind uit het noordoosten windkracht 4. Hier en daar wat stapelwolken, maar verder zonnig. Mooie schittering van de zon op een Noordzee met kleine golfjes. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Pier Scheveningen met reuzenrad

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden op het strand of de pier. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij ter hoogte van het ankergebied voor de kust van Scheveningen op ongeveer 3-5 km uit de kust de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijd
tussen 14:19 uur en 14:25 uur.

Geografische positie
52º 08′ 09” NB 04º 14′ 44” OL

Een lauwe, matige wind uit het noordoosten windkracht 4. Hier en daar wat stapelwolken, maar verder zonnig. Mooie schittering van de zon op een Noordzee met kleine golfjes. Zicht meer dan 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u later deze week een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Kijkduin

Crematorium Haagse Duinen (op speciaal verzoek).

Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Yarden crematorium Slangenburg -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.