U kunt na de verstrooiing van de as van uw dierbare een maritieme kaart met verstrooiingsverklaring bestellen. U kunt na de verstrooiing of bijzetting van de as van uw dierbare een maritieme kaart met verstrooiingsverklaring bestellen.
De kosten voor deze kaart zijn €22,50; elke volgend exemplaar kost € 10,00. Op dit document staat middels een ster op een zeekaart de postie van de verstrooiing of bijzetting aangegeven. De kaart wordt gepersonaliseerd middels vermelding van roepnaam, geboortedatum, overlijdensdatum, crematorium, crematie-nummer, datum en tijdstip van de verstrooiing of bijzetting, de precieze coördinaten en een afbeelding van het schip waarmee de verstrooiing is uitgevoerd.

U kunt de kaart ook als PDF ontvangen. De kosten zijn dan € 12,50.

(In het geval van een stille verstrooiing luidt de tekst: ‘De verstrooiing heeft in stilte plaatsgevonden’.)

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, zend ons dan per e-mail of per post de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens, en voor eventuele vragen uw telefoonnummer. Maak € 18,50 over op rekening nr. NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring dan zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit