Asverstrooiing per schip vanuit IJmuiden op de Noordzee plaatsgevonden 29.06.2022 nu met film

Asverstrooiing per schip vanuit IJmuiden op de Noordzee plaatsgevonden 29.06.2022 nu met film

Asverstrooiing per schip op zee vanuit IJmuiden

Vandaag zijn wij om 11:00 uur per schip vanuit de Vissershaven van IJmuiden naar zee vertrokken om zorg te dragen voor de verstrooiing van de as van verschillende overledenen op zee.  Door de combinatie van de wind die uit zuidoosten waaide en de stroming uit het noorden zijn wij na het voorbij varen van de havenmond stuurboord uitgegaan om een mooi plekje te zoeken op zee om stil te liggen.  Na ongeveer 30 minuten hebben zijn wij nog een stuk noordwaarts gevaren om weer in de goede positie te liggen. De gehele vaart heeft ongeveer twee uur geduurd.

U kunt de gevaren route later hier bekijken.

Deze uitvaart op zee door ons met video geregistreerd. U kunt hieronder een videocompilatie  van deze asverstrooiingsvaart bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
29.06.2022 tussen 11:28 uur en 12:27 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 29′ 1” NB – 04° 31′ 32” OL
Einde 52° 28′ 31” NB – 04° 31′ 14” OL

Het was helder en zonnig met hier en daar een sluierbewolking. Er woei een koel briesje vanuit het zuidoosten waardoor de temperatuur op zee aangenaam .
Een bijna vlakke Noordzee een matige stroming vanuit het noorden (laag water).Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Er komen nog meer foto’s bij in de loop van de dag.
Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar, of voor een PDF, betaalt u € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden asverstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Yardenhuis van Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Moscowa Arnhem- Crematorium Almere – Crematorium Westerhout – Crematoria Twente – Zorgvlied Amstelveen – Yardenhuis van Meppel – Yardenhuis Zevenberg – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Haskerpoort Oudehaske –  Meerbloemhof Zoetermeer – Iepenhof Delft – Hilversum – Sterrenheuvel Haarlem – Andringastate Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2022-07-05T14:17:42+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant