Asverstrooiing per vliegtuig boven de Noordzee ter hoogte van Scheveningen en Zandvoort

Vandaag is Aqua-Omega vanuit Rotterdam Airport vertrokken naar zee om zorg te dragen voor de verstrooiing van de as met een vliegtuig boven zee. Het zicht was meer dan 10 km, maar door de warmte >25°C in combinatie met het verdampen van vocht iets nevelig. Er was weinig wind 2 Bft. uit het zuidzuidwesten. Voor de kust van Scheveningen zijn wij speciaal naar de Hotrustboei gevlogen om een as te verstrooien.


Uitvaartleider AquaOmega op het platform met urn in hand vliegtuig klaar voor vertrek

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hier


Vluchtgegevens
Start motor: 14:14 uur
Airborne: 14:21 uur
Landing : 16:25 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De video kunt u hieronder zien.

 


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Ter hoogte van de pier is er als groet aan nabestaanden een cirkel gevlogen. Hierna zijn wij de zee op gevlogen naar de Houtrustboei en hebben wij voor de kust van Scheveningen / Wassenaar op ongeveer 8 km uit de kust de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u goed zien aan de route die is gevlogen.


Tijd

tussen 14:36 uur en 14:49 uur.

Geografische positie
52º 09′ 38” NB 04º 11′ 15” OL

Zicht was meer dan 10 km, door de warmte >25°C in combinatie met het verdampen van vocht iets nevelig. Een vrij matige wind 2 Bft. uit het zuidzuidwesten. Een rustig rimpelende Noordzee met mooie schittering van de zon op zee.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de Bouwensflat is er een afscheidcirkel gevlogen als laatste groet aan nabestaanden die hier op het strand stonden. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht op ongeveer 5 km uit de kust. Hier is de as boven zee verstrooid.

Afscheidsgroet ter hoogte van de Bouwensflat aan nabestaanden die op het strand staan voordat de asverstrooiing op zee plaatsvindt

Tijd
tussen 14:57 uur en 14:58 uur.

Geografische positie
52º 25′ 9” NB 04º 28′ 14” OL

Zicht was meer dan 10 km, door de warmte >25°C in combinatie met het verdampen van vocht iets nevelig. Een vrij matige wind 2 Bft. uit het zuidzuidwesten. Een rustig rimpelende Noordzee met mooie schittering van de zon op zee.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Yarden crematorium Slangenburg -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – De Boskamp Assen – Dieren – Moscowa, Arnhem – Jonkerbos, Nijmegen – Laren – Zorgvlied Amsterdam.