Asverstrooien met een voormalig marineschip vanuit de haven Den Helder op de Noordzee voor de kust van Den Helder / Texel

Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip vanuit de haven van Den Helder op zee verstrooid.

Vertrek: 17:00 uur vanuit Het Nieuwe Diep Den Helder.
Ligplaats schip (bij benadering): Het Nieuwe Diep 44, 1781 AE |  route
Thuiskomst: 18:50 uur

U kunt hier straks de route bekijken

U kunt hier de beelden bekijken

Datum en tijdstip van asverstrooiing
26.04.2017 tussen 17:46 uur en 18:18 uur.

Geografische positie:
Start 52° 57′ 31” N – 04° 41′ 50” O
Einde 52° 58′ 12” N – 04° 42′ 59” O

Dit is ca. 3 km ten westen van Den Helder en Texel.

Een matige wind uit noordnoordwest 4 Bft. Half bewolkt met mooie stapelwolken en zon. Een matige deinende zee met een sterke stroming naar het noorden (vloed). 


Afloop

Tijdens deze asverstrooiingsvaart zijn er twee bloemengroeten gegeven. Een namens nabestaanden die bloemen op de kade hebben afgegeven en na de aller laatste verstrooiing een bloemengroet namens ~Aqua-Omega. Hierna heeft het schip een cirkel om de plaats van verstrooien gevaren en heeft de scheepshoorn driemaal geklonken en is de vlag weer in top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van Den Helder.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

Crematorium Schagerkogge  – Crematorium Reestborgh – Crematorium Schoterhof – Crematorium Groningen – Crematorium Appingedam – en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.