As uitstrooien per schip op de Westerschelde vanuit haven Vlissingen

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria de as per schip vanuit Vlissingen op de Westerschelde verstrooid.

Vertrek ca. 15:30 uur vanuit Vlissingen.
Ligplaats schip: Pontonsteiger van Rijkswaterstaat aan de Veerhaven klik hier voor de locatie.

U heeft de mogelijkheid de vaart live in beeld door middel van streaming video volgen.

Beste nabestaanden,
hoe erg wij onze best ook doen de techniek kan ons op zee altijd in de steek laten.  U kunt er vanuit gaan dat wij er alles aan om het kanaal open te houden. Echter kan er altijd wat mis gaan.  ~Aqua-Omega accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het wegvallen van de verbinding. Heeft u gekozen voor een naamsvermelding en is de verbinding weggevallen dan ontvangt u de film van de naamsvermelding en verstrooiing per mail.

Let op: Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken en als de verbinding van deel 2 wegvalt bij deel 3.

U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.

Naamsvermelding
In principe worden de namen van overledenen niet genoemd tijdens de liveuitzending.  Als u wilt dat de naam van uw dierbare word genoemd en de asverstrooiing in beeld gebracht wordt tijdens de livestream kunt u dit aan ons kenbaar maken door dit machtigingsformulier te ondertekenen en € 10,00 over te maken op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van de naam van uw dierbare en crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden.

 

Zeilschip Vlissingen

Afloop
Na de laatste asverstrooiing wordt er namens Aqua-Omega een bloemengroet gegeven waarna het schip een ronde om de locatie van verstrooien gevaren waarna er drie maal op de scheepshoorn wordt geblazen. Na dit signaal wordt de weer in top gehesen en keren wij terug naar de haven.

Van deze asverstrooiing wordt de vaarroute en video opgenomen. U kunt deze route en de live film later ook op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecommuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

 

Opdrachtgevende crematoria:
================================================================================

Crematoria Middelburg,  Crematorium Terneuzen, Crematoria Twente, Crematorium Zoom- en Zegestede
================================================================================