Asverstrooiing per schip op zee vanuit Den Helder vandaag plaatsgevonden.

  • Vertrek: 17:15 uur
  • Ligplaats schip: Het Nieuwe Diep Den Helder
  • Terugkomst: 19:40 uur

 

denhelder

Aqua-Omega vaart met het voormalige marine schip de m.s. Hendrik Karssen vanuit De Helder voor de verstrooiingen van de as op zee

U kunt hier de foto-impressie bekijken

De vaarroute:
Vaarroute 17 maart 2016


Datum en tijdstip
 van asverstrooiing

17.03.2016 tussen 17:55 uur en 18:30 uur.

Geografische positie:
Start    52°56′ 21″ N – 04°40′ 37″ O
Einde  52°55′ 00″ N – 04°37′ 90″ O

Dit is ca. 6 km voor de kust van Den Helder.
Onbewolkt en helder. Een matige koelte uit het noordoosten 4 Bft.  Een rustig deinende Noordzee met een sterke stroming naar het zuiden (eb).

Afloop Asverstrooiingsvaart

Tijdens deze verstrooiingen zijn er drie bloemengroeten gegeven. Twee namens nabestaanden en één aan het einde  namens Aqua-Omega. Na deze laatste bloemengroet heeft het schip een cirkel om de plaats van asverstrooien gevaren en is de scheepshoorn drie maal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de haven van Den Helder.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Deelnemende crematoria:

Yarden Crematorium Schagerkoggge  – Yarden Crematorium Reestborgh – Yarden Crematorium Schoterhof – Yarden Crematorium Groningen – en diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige assen.