Asverstrooiing met een vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee

Vandaag zijn wij om 14:05 uur vanuit Rotterdam Airport vertrokken en naar de kust gevlogen. Bij Kijkduin zijn wij de Noordzee op gevlogen naar het noorden toe en hebben bij verschillende kustplaatsen de as boven zee verstrooid. De asverstrooiingen hebben plaatsgevonden ter hoogte van Scheveningen en Egmond aan zee. Het weer was goed, geen wolken gedecteerd. De wind kwam uit het noordoosten en het zicht was meer dan 10 kilometer.


Cessna 172 staat gereed op het platform voor vertrek naar zee

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hier


Vluchtgegevens
Start motor: 13:52 uur
Airborne: 14:05 uur
Landing : 15:25 uur

U kunt hier de gevlogen route hier bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De video kunt u  hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Wij zijn laag langs bij de kust van Scheveningen ter hoogte van de pier een afscheidscirkel als groet aan nabestaanden die op het strand stonden daarna zijn wij naar zee gevlogen om een mooie plekje uit te zoeken om de asverstrooiing te verzorgen. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Pier bij Scheveningen

Tijd
tussen 14:20 uur en 14:25 uur.

Geografische positie
52º 08′ 37” NB 04º 14′ 42” OL

Een meest matige, wind uit het noordoosten, windkracht 3. Een staalblauwe hemel geen wolken te zien.  Onder ons een rustige Noordzee met hier en daar mooie schittering op de oppervlakte van de zon. Het zicht goed, meer dan 10km.


Asverstrooiing ter hoogte van Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren bij Egmond aan Zee zijn wij laag langsgevlogen als groet aan nabestaanden die daar op het strand stonden. Hierna zijn wij de zee opgevlogen om een plekje op te zoeken en de as te verstrooien.

Vuurtoren Egmond aan Zee

Tijd
tussen 14:47 uur en 14:47 uur.

Geografische positie
52º 37′ 39” NB 04º 35′ 18” OL

Een meest matige, wind uit het noordoosten, windkracht 3. Een staalblauwe hemel geen wolken te zien.  Onder ons een rustige Noordzee met hier en daar mooie schittering op de oppervlakte van de zon. Het zicht goed, meer dan 10km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u later een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële verklaring met maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50; de verklaring als PDF kost € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Crematorium Slangenburg Doetinchem -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Crematorium Venlo – Crematorium Heerlen – Crematorium Rotterdam – Crematorium Eikelenburg – Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – Slingerbos Ede- diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium van Goutum – Alkmaar – De Waerdse Landen, Heerhugowaard – Hoorn – Purmerend – Sneek – Uitvaartcentrum Oost Groningen – Crematorium Groningen – Reestborgh, Meppel – Crematorium Schoterhof – Crematorium Stilleweer – Crematorium van Schagen- Crematorium Hoentocht.