Asverstrooiing met een schip op de Noordzee vanuit IJmuiden 16 mei 2022 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing met een schip op de Noordzee vanuit IJmuiden 16 mei 2022 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing per schip op zee vanuit IJmuiden

Op 16 mei 2022 heeft de door het weer uitgestelde uitvaart op zee plaatsgevonden. Vanuit de Loggerhaven hebben wij om 12:45 uur te trossen losgegooid om na wat manoeuvreerwerk de haven om 13:00 uur te verlaten en richting de Noordzee te varen. Ter hoogte van Parnassia is de ceremonie begonnen en er is een as ter hoogte van Zandvoort verstrooid. De gehele vaart heeft 2 uur en 45 minuten geduurd.

U kunt de gevaren route later hier bekijken.

U kunt hieronder een videocompilatie van deze asverstrooiingsvaart bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
16.05.2022 tussen 13:38 uur en 14:27 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 26′ 1” NB – 04° 31′ 34” OL
Einde 52° 26′ 14” NB – 04° 27′ 26” OL

Het was geheel bewolkt en bij vertrek regenachtig later droog. Er woei een opbriesende wind van 4 naar 5 Bft. uit het zuidoosten. Een rustige deinende Noordzee met eerst een lichte stroming vanuit het noorden (laag) en later vanuit het zuiden (vloed).Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar, of voor een PDF, betaalt u € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit

Crematoria die vanuit IJmuiden asverstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Yardenhuis van Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – Boskamp, Assen – Moscowa Arnhem- Crematorium Almere – Crematorium Westerhout – Crematoria Twente – Zorgvlied Amstelveen – Yardenhuis van Meppel – Yardenhuis Zevenberg – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Haskerpoort Oudehaske –  Meerbloemhof Zoetermeer – Iepenhof Delft – alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2022-05-25T11:11:59+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant