Asverstrooiing per vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Bloemendaal

Vandaag zijn wij om 13:56 uur vanuit Rotterdam Airport gevlogen om zorg te dragen voor de verstrooiing van de as boven zee ter hoogte van verschillende kustplaatsen. Het zicht was meer dan 10 km, Een paar  stapelwolken in combinatie met de  zon en de vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Tijdens deze vlucht zijn er twee flyby-asverstrooiingen uitgevoerd, bij Scheveningen en bij Parnassia in Bloemendaal.


De Cessna 172 Skyhawk is een door één propeller aangedreven vliegtuig met een bovenliggende vleugel daardoor prachtig zicht

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hierVluchtgegevens

Start motor: 13:52 uur
Airborne: 13:57 uur
Landing : 15:10 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De video kunt u hieronder zien.


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Tussen de havenmond en poer is een flyby asverstrooiing uitgevoerd als groet aan nabestaanden. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij voor de kust van Scheveningen / Wassenaar op ongeveer 6 km uit de kust de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Pier Scheveningen tijdens de Flyby asverstrooiing


Tijd

tussen 14:16 uur en 14:17 uur.

Geografische positie
52º 12′ 17” NB 04º 16′ 56” OL

Een krachtige wind uit het zuidwesten windkracht 5. Licht bewolkt met enkele stapelwolken, verder zonnig.
Mooie schittering van de zon op een Noordzee met matige golven met veel schuimkoppen. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de Bouwensflat is er een afscheidcirkel gevlogen als laatste groet aan nabestaanden die hier op het strand stonden. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooi plekje uitgezocht op ongeveer 3,5 km uit de kust. Hier is de as boven zee verstrooid.

Asverstrooiing Zandvoort ter hoogte van de Bouwensflat zullen wij een cirkel als afscheidsgroet vliegen

Tijd
tussen 14:27 uur en 14:17 uur.

Geografische positie
52º 23′ 2” NB 04º 28′ 30” OL

Een krachtige wind uit het zuidwesten windkracht 5. Licht bewolkt met enkele stapelwolken, verder zonnig.
Mooie schittering van de zon op een Noordzee met matige golven met veel schuimkoppen. Zicht meer dan 10 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Kijkduin

Crematorium Haagse Duinen (op speciaal verzoek).

Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Yarden crematorium Slangenburg -Crematorium Ommeland en Stad -Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.