Asverstrooiing per vliegtuig boven zee ter hoogte van Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee

Vandaag zijn wij om 12:30 uur per vliegtuig vanuit Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven) naar de kust gevlogen om verschillende kustlocaties zorg te dragen voor de verstrooiing van de as boven zee. De vlucht stond gepland om 12:00 uur maar vanwege wat lage bewolking bij de Noord Hollandse kust hebben wij de vlucht vertraagd. Later was het zicht goed, zeker meer dan 10 km vanaf Kijkduin konden wij Zandvoort al zien liggen, er waren mooie grote stapelwolken met daarachter de blauwe hemel, zon en de wind niet al te hard 4 Bft. uit het noordwesten. Tijdens deze vlucht is er een flyby-asverstrooiingen uitgevoerd bij Zandvoort.


Cessna 172 staat op het platform gereed voor vertrek

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna type 172. Wilt u meer weten over dit vliegtuig klik hier

Vluchtgegevens
Start motor: 12:20 uur
Airborne: 12:30 uur
Landing: 14:10 uur

U kunt hier de gevlogen route bekijken.

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd klik op onderstaande link:


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Scheveningen tijdens de afscheidscirkel

Ter hoogte van de pier hebben wij een cirkel gevlogen als laatste groet aan nabestaanden. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en op een mooi plekje op ongeveer 3,5 kilometer uit de kust van Scheveningen / Wassenaar opgezocht en de as boven de Noordzee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig in langwerpige cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijd
tussen 12:45 uur en 12:58 uur.

Geografische positie
52º 08′ 50” NB 04º 15′ 31” OL

Een matige wind uit het noordwesten windkracht 4. Mooie hoge witte stapelwolken aan een blauwe hemel met  zon.
Mooie schittering van de zon op een rustige golvende Noordzee. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Bouwensflat tijdens de Farewellpass

Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort biij de Bouwensflat wordt er een afscheidscirkel gevlogenTer hoogte van de grote witte hoogbouw aan de boulevard (Bouwensflat) is er een flyby uitgevoerd als groet aan nabestaanden hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben een mooie plekje op ongeveer 4 km voor de kust van Zandvoort / Bloemendaal opgezocht en de as boven zee verstrooid. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig langwerpige cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijd verstrooiing
tussen 13:13 uur en 13:21 uur

Geografische positie
52º 24′ 02” NB 04º 28′ 41” OL

Een matige wind uit het noordwesten windkracht 4. Mooie hoge witte stapelwolken aan een blauwe hemel met  zon.
Mooie schittering van de zon op een rustige golvende Noordzee. Zicht meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Egmond aan Zee

Egmond aan Zee

Ter hoogte van de vuurtoren zijn wij de zee op gevlogen om een as te verstrooien. De verstrooiing heeft op ongeveer 4 km van de kust plaatsgevonden.

Tijd verstrooiing
tussen 13:33 uur en 13:33 uur

Geografische positie
52º 38′ 13” NB 04º 34′ 56” OL

Een matige wind uit het noordwesten windkracht 4. Mooie hoge witte stapelwolken aan een blauwe hemel met  zon.
Mooie schittering van de zon op een rustige golvende Noordzee. Zicht meer dan 10 km.


 Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u later deze week een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Haagse Duinen – Yarden crematorium Slangenburg – Ommeland en Stad, Groningen – Crematorium Almere – De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Oost Groningen, Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yardenhuis van Rijswijk – Yarden Crematorium Ockenburg, Den Haag– Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  Crematorium Nijverdal – diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Yardenhuis van Lelystad – Westgaarde Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – De Boskamp Assen – Dieren – Moscowa, Arnhem – Jonkerbos, Nijmegen – Laren – Zorgvlied Amsterdam.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Alkmaar – De Waerdse Landen, Heerhugowaard – Hoorn – Purmerend – Sneek – Uitvaartcentrum Oost Groningen – Uitvaartcentrum Oost Groningen – Yarden Crematorium Groningen – Yardenhuis Reestborgh, Meppel – Yarden Crematorium Schoterhof – Yarden Crematorium Stilleweer – Yardenhuis van Schagen.