Asverstrooiing per vliegtuig boven zee ter hoogte van Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee

Vandaag zijn wij per vliegtuig vanaf Rotterdam Airport naar de kust gevlogen om as boven zee te verstrooien ter hoogte van bovenstaande kustplaatsen. Deze asverstrooiingsvlucht is in opdracht van Crematoria (kijk helemaal beneden waar de as van welk crematoria wordt verstrooid), uitvaartbedrijven en particulieren uitgevoerd.

Dat het weer een belangrijke factor is voor het slagen van onze asverstrooiingsvluchten bleek ook vandaag weer. De weersomstandigheden werden slechter naarmate wij noordelijker kwamen en zelfs zo slecht dat wij na Egmond aan zee niet meer verder konden vliegen naar onze laatste opdracht; asverstrooien boven het IJsselmeer ter hoogte van Medemblik.

Deze vlucht is uitgevoerd met een Cessna 172, meer weten over dit fantastische vliegtuig klik hier

As met bloemengroet opgebaaard voor het vliegtuig voor vertrek naar zee

Vluchtgegevens
Start motor: 13:30 uur
Airborne: 13:40 uur
Landing: 15:23 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

De asverstrooiingsvlucht is gefilmd. De beelden kunt u hieronder zien.

 


Flyby asverstrooiing ter hoogte van Hoek van Holland

Ter hoogte van Hoek van Holland hebben wij een flyby asverstrooiing uitgevoerd. Hierbij is de as in het zicht van de familie die op het strand stond verstrooid boven zee. De flyby is afgesloten met farewellpass. Wilt u weten hoe een flyby inhoudt bekijk dan deze film op youtube.

Famlie op het strand voor de Flyby asverstrooiing ter hoogte van Hoek van Holland


Asverstrooiing ter hoogte van Scheveningen

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen als groet aan nabestaanden op het strand of de pier. Hierna zijn wij de zee op gevlogen en hebben wij ten noordoosten bij het ankergebied voor de kust van Scheveningen op ongeveer 3 tot 4 km uit de kust de as boven zee verstrooid. Door de zuidwestelijke wind werden wij behoorlijk naar de kust geblazen. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig cirkels blijven vliegen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Op de Pier staan nabestaanden voor een Flyby van hun dierbare


Tijd

tussen 14:06 uur en 14:09 uur.

Geografische positie
52º 11′ 02” NB 04º 18′ 01” OL

Een matige wind uit het zuidwesten kracht 4 Bft.  Overwegend bewolkt in zuiden donkere lucht van aankomende buien. Een rustig golvende Noordzee. Zicht bij de kust meer dan 10 km.


Asverstrooiing ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de Bouwensflat (het hoge witte gebouw direct aan de boulevard) hebben wij een ereronde gevlogen als groet aan nabestaanden die op het strand stonden. Na het vliegen van deze ronde zijn wij naar een rustige plek op zee op ongeveer 3,5 km afstand gevlogen waar wij al cirkelend de as boven de Noordzee hebben verstrooid. Er is hier ook een as met een bloemengroet verstrooid.

Foto gemaakt tijdens de groet aan nabestaanden hierna een plekje zoeken op zee voor de asverstrooiing

Tijd
tussen 14:20 uur – 14:34 uur

Geografische positie
52º 24′ 26” NB 04º 30′ 26” OL

Een matige wind uit het zuidwesten kracht 4 Bft.  Overwegend bewolkt in het zuiden donkere lucht van aankomende buien. Een rustig golvende Noordzee. Zicht bij de kust meer dan 10 km.


Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Egmond aan Zee

Bij de vuurtoren van Egmond aan Zee vlogen wij een ereronde als groet aan nabestaanden op het strand. Na het maken van deze groet zijn wij de zee opgevlogen om een mooi plekje te zoeken voor de asverstrooiing.

De asverstrooiing heeft op ongeveer 2 km uit de kust van Egmond aan Zee plaatsgevonden.

Tijd
14:50 uur

Geografische positie
52º 35′ 31” NB 04º 34′ 46” OL

Een matige wind uit het zuidwesten kracht 4 Bft.  Laaghangende bewolking. Een rustig golvende Noordzee. Zicht slecht <5 km.


Fotocompilatie asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie gemaakt tijdens de vlucht. Als u een foto in hogere resolutie wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 10,00; de verklaring als PDF kost € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

Crematorium Almere -De Meerdijk, Emmen – Kranenburg, Zwolle – Rusthof, Amersfoort – Heidehof, Apeldoorn – Wâldhôf, Drachten – Cereshof, Stadskanaal – Crematorium Oost Groningen Winschoten – Berkenhove, Aalten – Noorderveld, Nieuwegein – Alphen aan den Rijn – Meerbloemhof, Zoetermeer – Walpot, Eijsden – Schifferheide, Kerkrade – Nedermaas, Geleen – Midden Limburg, Baexem – Heeze – Berkendonk, Helmond – Rijtackers, Eindhoven – Maaslanden, Nieuwkuijk – Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom – Zuylen, Breda – Essenhof, Dordrecht – De Ommering, Spijkenisse – Rhijnhof, Leiden – Schollevaar, Capelle a/d IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming, Zutphen – Tussen de Bergen, Roermond – Iepenhof, Delft – Boschhuizen, Venray – Den en Rust, Bilthoven – de Linge, Tiel  – Middelburg – Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam – Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede, Utrecht –  Uitvaartzorg Barbara, Utrecht – Crematoria Twente –  Haskerpoort Oudehaske – Hoeksche Waard –  diverse van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam – Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen – Crematorium Laren – Crematorium Hilversum- op speciaal verzoek: Yardenhuis Crematorium Schagerkogge – Noorderveld Nieuwegein.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Crematorium Alkmaar – Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Crematorium Purmerend  – Crematorium Hoorn – Ommeland en Stad Eelderwolde – Yardenhuis Crematorium Schagerkogge – Cereshof  Stadskanaal.