Vandaag wordt voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip op zee vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid

Asverstrooien per schip op de Noordzee vanuit IJmuiden

Vertrek: 16:00 uur vanuit de Vissershaven IJmuiden
Ligplaatsschip: Trawlerkade tegenover nr.: 28

U kunt deze vaart op diverse manieren volgen via internet, “uitzwaaien”of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Vertrek vindt plaats vanaf de Trawlerkade tegenover nr. 28. U kunt hier ook bloemen meegeven als bloemengroet. Deze worden dan na de asverstrooiing aan de zee meegegeven.
Vanaf de Kop van de Haven kunt u het schip voorbij zien varen en vanaf de pier bij de monding van de haven kunt u het schip naar open zee zien varen.

Na de verstrooiingen wordt er als afscheid een ronde om de locatie van verstrooien gevaren. De bloemen geven symbolisch deze plaats aan. Na het voltooien van deze ronde wordt het schip stil gelegd en ter afscheid drie maal op de scheepshoorn geblazen (goede reis). De vlag wordt in de top van de mast gehesen en het schip zal terugkeren naar de haven.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag in maart.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar.

Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.