Vandaag is voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip op zee vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid

  • Vertrek: 16:10 uur vanuit de Vissershaven IJmuiden.
  • Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nummer 28.
  • Terugkomst: 19:30 uur.

Marion IJmuiden
                           m.s. Marion

Datum en tijdstip verstrooiing van de as
5 maart 2015 17:10 uur en 18:14 uur.

Geografische positie:
Start   52’31″25 N – 04’31″10 O
Einde  52’33″19 N – 04’33″19 O

Dit is ca. 5 km voor de kust van Castricum / Bakkum.
Een matige koelte tot frisse bries uit het zuidwesten 4-5 Bft. 
Half bewolkt met hier en daar zon.

Een stevig deinde zee met een sterke stroming naar het Noorden (vloed).

Tijdens deze as verstrooiing zijn er 3 bloemen als groet meegegeven. Twee namens een familie welke op de bloemen hebben afgegeven en één namens ~Aqua-Omega. Na de laatste verstrooiing van de as is er als afscheid een ronde om de asverstrooiingslocatie gevaren. De bloemen markeren hierbij symbolisch de plaats. Na het voltooien van deze ronde is het schip stil gelegd en heeft de scheepshoorn drie maal geklonken….Goede reis!  
Hierna is de vlag weer in de top gehesen en zij we teruggekeerd naar de haven van IJmuiden.

U heeft deze asverstrooiingsvaart op diverse manieren kunnen volgen via internet,  “uitzwaaien”of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Vanaf de Kop van de Haven heeft u het schip voorbij zien varen en vanaf de pier bij de monding van de haven naar open zee zien varen.

Via onze website www.asverstrooiing.nl was deze vaart live te volgen middels video streaming. Helaas heeft de techniek ons op zee in de steek gelaten. Hierdoor was niet de hele vaart te volgen. Onze excuses hiervoor. Wij werken aan verbetering.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar.

Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

==========================================================================================
Crematorium Westgaarde Amsterdam – Bouwens te Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Zaanstad te Zaandam – Hoorn te Hoorn – Purmerend te Purmerend – Haarlem te Haarlem – Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder- Waerdse Landen Heerhugowaard- alsmede enkele door particulieren aangeboden as en van buitenlandse crematoria afkomstige as.
======================================================================================