Asverstrooiing op de Noordzee vanuit IJmuiden heeft plaatsgevonden op 28 maart 2023 nu met film

Asverstrooiing op de Noordzee vanuit IJmuiden heeft plaatsgevonden op 28 maart 2023 nu met film

Om 10:03 uur vertrokken wij vanuit de haven van IJmuiden naar zee toe en om 11:50 uur arriveerden wij weer in de haven. Het was koud en er stond een stevige wind uit het zuidwesten, vanwege de harde wind van de laatste paar dagen hadden wij te maken met een erg onstuimige Noordzee. Ondanks dit alles was het wel erg mooi om op zee te zijn, de zon prikte door de talloze grijstinten van het wolkendek en begroette ons met een warme aanraking op onze gezichten. Met de neus van het schip in de wind hebben alle overledenen zijn of haar plekje gekregen.

U kunt de gevaren route later hier bekijken.

Ook is de vaart gefilmd; het videoverslag kunt u hieronder bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
28.03.2023 tussen 10:39 uur en 11:25 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 26.183′ NB – 4° 31.500′ OL
Einde 52° 27.033′ NB – 4° 31.900′ OLCompilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50, en voor een PDF € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden as verstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard –  Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – De Boskamp, Assen – Moscowa, Arnhem – Almere – Crematie Centrum Westerhout, Beverwijk – Crematoria Twente, Enschede – Zorgvlied, Amstelveen – Reestborgh, Meppel – Zevenberg, Hoogeveen – Crematorium Slangenburg Achterhoek, Doetinchem – Haskerpoort, Oudehaske –  Meerbloemhof, Zoetermeer – Iepenhof, Delft – Hilversum – Sterrenheuvel, Haarlem – Andringastate, Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2023-04-20T17:14:00+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant