Asverstrooiing op de Noordzee per schip vanuit IJmuiden 6 september 2023 plaatsgevonden

Asverstrooiing op de Noordzee per schip vanuit IJmuiden 6 september 2023 plaatsgevonden

Asverstrooiing op de Noordzee vanuit IJmuiden plaatsgevonden

IJmuiden, 6 september 2023

Beste Nabestaanden,

Gisteren hebben wij een bijzondere dag gehad op zee. Vanaf de haven van IJmuiden zijn we om 10:59 uur vertrokken, met een prachtige dag in het vooruitzicht. De zon scheen fel, de hemel was staalblauw en er waaide een zachte wind uit het zuid-zuidoosten. De temperatuur was aangenaam, rond de 23 graden. Om 11:22 uur vond de eerste bijzetting plaats, precies op de gewenste coördinaten van de familie. Dit was een belangrijk moment en we hebben dit met uiterste zorgvuldigheid uitgevoerd. Om 11:59 uur waren alle assen verstrooid, waarna we een rondje hebben gevaren rondom de asverstrooiingslocatie. Als teken van respect hebben we een bloemengroet achtergelaten.

Na dit moment was het tijd om terug te keren naar de haven. Met het ophijsen van de vlag hebben we symbolisch afscheid genomen. Om 12:29 uur zijn we weer veilig in de haven van IJmuiden gearriveerd, onze taak zat erop.

Namens ons hele team willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen en wensen jullie veel sterkte toe.

Met vriendelijke groet,
Team ~Aqua-Omega

U kunt de gevaren route hier bekijken.

Ook is de vaart gefilmd; het videoverslag kunt u hieronder bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
06.09.2023 tussen 11:22 uur en 11:59 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 28′ 33″ NB – 4° 31′ 21″ OL
Einde 52° 28′ 55″ NB – 4° 30′ 60″ OL

Geheel onbewolkt en een staalblauwe hemel. Een zacht briesje uit het zuidzuidoost windkracht 2. Een matig golvende Noordzee met een stroming vanuit het zuiden (vloed).Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50, en voor een PDF € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden as verstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard –  Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – De Boskamp, Assen – Moscowa, Arnhem – Almere – Crematie Centrum Westerhout, Beverwijk – Crematoria Twente, Enschede – Zorgvlied, Amstelveen – Reestborgh, Meppel – Zevenberg, Hoogeveen – Crematorium Slangenburg Achterhoek, Doetinchem – Haskerpoort, Oudehaske –  Meerbloemhof, Zoetermeer – Iepenhof, Delft – Hilversum – Sterrenheuvel, Haarlem – Andringastate, Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2023-09-27T11:25:44+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant