Asverstrooiing op de Noordzee met een schip vanuit IJmuiden 14 november 2022 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing op de Noordzee met een schip vanuit IJmuiden 14 november 2022 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing per schip op zee vanuit IJmuiden

Onder zeer mooie weersoomstandigheden zijn wij vandaag om 14:00 uur per schip vanuit de Vissershaven naar zee vertrokken om zorg te dragen voor verschillende asverstrooiingen en asbijzettingen. De wind kwam zuidoostelijke richting met een kracht van 2 Bft. De hemel was wolkeloos het zicht helder en de herfstzon scheen volop en weerkaatste mooie op het rustige oppervlak van de zee. Het werd om 14:55 uur laagwater daardoor een lichte stroming uit het Noorden. Na ongeveer 30 minuten hadden wij onze positie bereikt en zijn wij gaan stilliggen en hebben de motor uit gedaan. De gehele vaart heeft ongeveer twee uur geduurd.

U kunt de gevaren route  hier bekijken.

Ook is de vaart gefilmd, de film kunt u hieronder bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
14.11.2022 tussen 14:29 uur en 15:31 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 26′ 59” NB – 04° 31′ 34” OL
Einde 52° 26′ 23” NB – 04° 30′ 9” OL

De wind kwam zuidoostelijke richting met een kracht van 2 Bft. De hemel was wolkeloos het zicht helder en de herfstzon scheen volop en weerkaatste mooie op het rustige oppervlak van de zee. Het werd om 14:55 uur laagwater daardoor een lichte stroming uit het Noorden.Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 22,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar, of voor een PDF, betaalt u € 12,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden as verstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard – Ölandhorst, Lelystad – Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – De Boskamp, Assen – Moscowa, Arnhem – Almere – Crematie Centrum Westerhout, Beverwijk – Crematoria Twente, Enschede – Zorgvlied, Amstelveen – Reestborgh, Meppel – Zevenberg, Hoogeveen – Yardenhuis Achterhoek, Doetinchem – Haskerpoort, Oudehaske –  Meerbloemhof, Zoetermeer – Iepenhof, Delft – Hilversum – Sterrenheuvel, Haarlem – Andringastate, Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2022-11-22T13:19:01+01:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant