Asverstrooiing op de Noordzee met een boot vanuit IJmuiden 28 juni 2023 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing op de Noordzee met een boot vanuit IJmuiden 28 juni 2023 plaatsgevonden nu met film

Asverstrooiing op de Noordzee vanuit IJmuiden plaatsgevonden

IJmuiden, 28 juni 2023

Vandaag zijn wij om 11:13 uur per schip vanuit de haven van IJmuiden vertrokken naar zee om as van verschillende overleden dierbare te verstrooien. Wij waren om 12:30 uur weer terug in de haven. De weersomstandigheden waren totaal anders dan de voorgaande dagen; er stond een matige bries uit het zuidwesten, het was geheel bewolkt en de zee vertoonde een matige golfslag. Er stond een vloedstroom waarbij de stroming van zuid naar noord stroomt. In combinatie met het weer hebben wij besloten om de motor langzaam te laten draaien en zijn wij nauwelijks van onze beginpositie afgeweken.

U kunt de gevaren route hier bekijken.

Ook is de vaart gefilmd; het videoverslag kunt u hieronder bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
28.06.2023 tussen 11:31 uur en 12:05 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 27′ 32″ NB – 4° 31′ 34″ OL
Einde 52° 27′ 27″ NB – 4° 31′ 00″ OL

Geheel bewolkt in verschillende grijze tinten van donker tot licht. Een vrij krachtige wind uit het zuidwesten windkracht 5. Een matig deinende Noordzee met een sterke stroming vanuit het zuiden (vloed).Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50, en voor een PDF € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden as verstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard –  Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – De Boskamp, Assen – Moscowa, Arnhem – Almere – Crematie Centrum Westerhout, Beverwijk – Crematoria Twente, Enschede – Zorgvlied, Amstelveen – Reestborgh, Meppel – Zevenberg, Hoogeveen – Crematorium Slangenburg Achterhoek, Doetinchem – Haskerpoort, Oudehaske –  Meerbloemhof, Zoetermeer – Iepenhof, Delft – Hilversum – Sterrenheuvel, Haarlem – Andringastate, Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

2023-07-18T11:53:23+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant