Asverstrooiing met een schip vanuit IJmuiden 10 mei 2023 plaatsgevonden

Asverstrooiing met een schip vanuit IJmuiden 10 mei 2023 plaatsgevonden

Asverstrooiing op de Noordzee vanuit IJmuiden plaatsgevonden

Vandaag zijn wij met een boot vanuit de Vissershaven IJmuiden vertrokken naar de Noordzee om zorg te dragen voor verschillende asverstrooiingen. Wij waren om 13:15 uur weer terug in de haven. Toen wij vertrokken was het in de haven erg wolkig en op zee nevelig later mistig er stond een lichtbriesje uit het westen en de zee was mooi rustig. Het was bijzonder om in een – door de mist- kleine wereld op zee te zijn, de zon in combinatie met de mist zorgde voor een mooie sprookjesachtig licht. De verstrooiingen zijn begonnen en geëindigd ter hoogte van Zandvoort.

U kunt de gevaren route later hier bekijken.

Ook is de vaart gefilmd; het videoverslag kunt u hieronder bekijken.


Datum en tijdstip van asverstrooiing
10.05.2023 tussen 11:40 uur en 12:21 uur

Geografische positie van de verstrooien en as bijzetten
Begin 52° 25′ 50″ NB – 4° 31′ 37″ OL
Einde 52° 23′ 29″ NB – 4° 30′ 28″ OL

Wolkig boven land op zee later mistig zicht soms <50m. Een licht briesje uit het westen kracht 3 Bft. De zon in combinatie met de mist zorgde voor een mooie sprookjesachtig licht.
Een rustige deinende Noordzee met een matige en later sterke stroming vanuit het noorden.Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per email de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam– adres–woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 27,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam, crematorium en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd. Voor elk volgend exemplaar betaalt u € 12,50, en voor een PDF € 17,50.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die vanuit IJmuiden as verstrooien:

Westgaarde, Amsterdam – Bouwens, Uithoorn – De Nieuwe Ooster, Amsterdam – Zaanstad, Zaandam – Hoorn – Purmerend – Haarlem – Westerveld, Driehuis – De Nieuwe Noorder, Amsterdam – Waerdse Landen, Heerhugowaard –  Jonkerbos, Nijmegen – Dieren – De Boskamp, Assen – Moscowa, Arnhem – Almere – Crematie Centrum Westerhout, Beverwijk – Crematoria Twente, Enschede – Zorgvlied, Amstelveen – Reestborgh, Meppel – Zevenberg, Hoogeveen – Crematorium Slangenburg Achterhoek, Doetinchem – Haskerpoort, Oudehaske –  Meerbloemhof, Zoetermeer – Iepenhof, Delft – Hilversum – Sterrenheuvel, Haarlem – Andringastate, Marsum, alsmede enkele door particulieren aangeboden, en van buitenlandse crematoria afkomstige as.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2023-05-24T09:48:04+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant