Asverstrooiing in de bossen van Chaam heeft plaatsgevonden op 18 april 2024

Asverstrooiing in de bossen van Chaam heeft plaatsgevonden op 18 april 2024

Asverstrooiing in de bossen van Chaam

Op donderdag 18 april 2024 heeft de verstrooiing van de as van verschillende overledenen in de bossen van Chaam onder het toeziend oog van Staatsbosbeheer plaatsgevonden.

De asverstrooiing vond plaats tussen 11:46 uur en 12:14 uur.

De verstrooiing begon onder een grijs wolkendek, maar al snel mooie zonnige opklaringen. Zonnestralen straalde door de bomen wat een bijzonder gezicht was. Er waren veel fluitende vogels te horen op deze lentedag. De temperatuur was best fris met 9 graden. Er woei een zachte bries vanuit het noorden met max 2 Beaufort. Het was mooi in het bos.


Foto impressie

 


Gedenkplek

Om de natuur niet te verstoren houden wij de precieze locatie geheim. U kunt in de buurt van de verstrooiingslocatie een bankje vinden die daar ter herinnering aan hen die zijn verbonden met de natuur is neergezet. Hier kunt u uw dierbare gedenken en bent u dus in de buurt van de plek waar de as is verstrooid. U vindt het bankje door onderstaande route te volgen:

U kan bijvoorbeeld parkeren op de kruising Nieuwe Maastrichtsebaan / Geuzenpad in Gilze. Dan het bos in, richting knooppunt 42 lopen. Dan rechts af richting knooppunt 64. Na ongeveer 300 meter zie je het bankje aan je rechterhand (zie de muispijl in de kaart, dat is de locatie van het bankje)

U kan ook bij pannenkoekenrestaurant de Steengroeve (Industriestraat 24, Chaam) parkeren en van daaruit langs de volgende knooppunten wandelen: 71, 41, 42 (daarna komt het bankje), 64, 63, 47 en dan weer terug naar De Steengroeve; lengte 8 kilometer.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua–Omega

Sebastiaan Smit

2024-04-19T11:55:24+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant