Asverstrooien met een vliegtuig boven de Noordzee ter hoogte van Scheveningen,  Zandvoort aan Zee, en Egmond aan Zee

Rotterdam Airport, 17 mei 2017

Vlucht
Start motor: 11:30 uur
Airborne: 13:42 uur
Landing: 13:15 uur

U kunt hier de vliegroute bekijken

Beste nabestaanden, u kunt hieronder de film bekijken van deze verstrooiing per vliegtuig.  Elke asverstrooiing die in beeld komt is voorzien van het bijhorende crematienummer. Ondanks dat dit een nummer is proberen wij op deze manier de verstrooiing voor u persoonlijker te maken.  Als u vragen heeft over deze video of deze verstrooiing per vliegtuig neemt u dan contact met mij of mijn collega’s op 023 542 41 94.
Blijf niet met vragen zitten.

Vriendelijke groet,

Sebastiaan Smit

 

Deze as uitstrooiing heeft plaatsgevonden met een Cessna 172

Asverstrooiing per vliegtuig

Cessna 172

 

Asverstrooiing per vliegtuig ter hoogte van Scheveningen

Boven de pier van Scheveningen is er als laatste groet een cirkel gemaakt als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn we de Noordzee op gevlogen voor de asverstrooiingen.

Ter hoogte van de pier wordt er een cirkel gevlogen

Ter hoogte van de pier is er een cirkel gevlogen

De asverstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee hebben op ongeveer 6 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u ook zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 11:58 en 12:07 uur

Geografische positie
52º 09′ 13” NB – 04º 15′ 17” OL

Een vrij matige wind uit het zuidoosten 3 Bft.  Weinig bewolking veel zon en warm 27 graden. Zicht meer dan 10 km. Opvallend veel vogels in de lucht. Een rustige zee met kleine golven met mooie schitteringen van de zon.


Asverstrooien per vliegtuig ter hoogte van Zandvoort

Ter hoogte van de hoge flat, in de volksmond de Bouwensflat, aan de boulevard is er een cirkel gevlogen als symbolische groet aan nabestaanden op het strand. Na het voltooien van deze cirkel zijn wij de zee opgevlogen voor de asverstrooiingen.

Ter hoogte van de Bouwensflat wordt er een cirkel gevlogen

Ter hoogte van de Bouwensflat ist er een cirkel gevlogen

De as verstrooiingen per vliegtuig boven de Noordzee voor de kust van Zandvoort hebben op ongeveer 9 km uit de kust plaatsgevonden. Tijdens het verstrooien van de as is het vliegtuig blijven cirkelen. Dit kunt u zien aan de route die is gevlogen.

Tijdstip
tussen 12:23 en 14:27 uur

Geografische positie
52º 25′ 20” NB – 04º 25′ 26” OL

Een vrij matige wind uit het zuidoosten 3 Bft.  Weinig bewolking veel zon en warm 27 graden. Zicht meer dan 10 km. Opvallend veel vogels in de lucht. Een rustige zee met kleine golven met mooie schitteringen van de zon.


Asverstrooien met een vliegtuig ter hoogte van Egmond aan zee

Ter hoogte van de vuurtoren van Egmond aan Zee is er als laatste groet aan nabestaanden op het strand een cirkel gevlogen  en vervolgens naar zee gevlogen.

Het verstrooien van de as heeft ter hoogte van de vuurtoren boven zee plaatsgevonden

Tijdstip
12:37 uur

Geografische positie
52º 37′ 08” NB – 04º 36′ 33” OL

Een vrij matige wind uit het zuidoosten 3 Bft.  Weinig bewolking veel zon en warm 27 graden. Zicht meer dan 10 km. Opvallend veel vogels in de lucht. Een rustige zee met kleine golven met mooie schitteringen van de zon.


Mooie schittering van de zon op zee


Beste nabestaanden,

Blijf niet met vragen of wensen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons persoonlijk op telefoonnummer 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Asverstrooiing voor de kust van Scheveningen

De Meerdijk Emmen – Kranenburg Zwolle – Rusthof Amersfoort – Heidehof Apeldoorn – Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal – Berkenhove Aalten – Noorderveld Nieuwegein – Alphen a.d. Rijn te A. a.d. R. – Meerbloemhof Zoetermeer – Walpot Eijsden – Schifferheide Kerkrade – Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze te Heeze – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Haarlemmermeer te Nieuw-Vennep – Bergen op Zoom te B.op Z. – Zuylen Breda –Crematorium Tilburg- Essenhof Dordrecht – Meenhuis Uitvaartzorg- De Ommering Spijkenisse – Rhijnhof te Leiden- Schollevaar Capelle a/d IJssel – Rosmalen te Rosmalen – Uden te Uden – De Omarming Zutphen – Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Crematorium Tilburg- Crematorium Den en Rust te Bilthoven – Crematorium de Linge Tiel – Crematorium Middelburg- Yarden Crematorium Venlo – Yarden Crematorium Heerlen – Yarden Crematorium Rotterdam –  Yarden Crematorium Eikelenburg – Yarden Crematorium Ockenburg – Domstede Utrecht – De Hoge Boght Veldhoven – div. van particulieren en van buitenlandse crematoria afkomstige as.


Asverstrooiing voor de kust van Zandvoort

Westgaarde Amsterdam – Crematorium Zaanstad te Zaandam- Bouwens Uithoorn – De Nieuwe Ooster Amsterdam – Haarlem te Haarlem – Westerveld te Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder – Crematorium De Boskamp Assen – Dieren te Dieren – Moscowa Arnhem – Jonkerbos Nijmegen.


Asverstrooiing voor de kust van Egmond aan Zee

Yarden Crematorium Groningen –  Yarden Crematorium Stilleweer – Yarden Crematorium Schoterhof – Uitvaartcentrum Oost Groningen – De Waerdse Landen – Crematorium Meppel – Crematorium Sneek – Purmerend te Purmerend – Crematorium Hoorn.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd