Asverstrooien met de nostalgische Reddingsboot vanuit Lauwersoog

Vandaag is in opdracht van onderstaande uitvaartbedrijven op respectvolle wijze de as per schip vanuit de haven Lauwersoog op de waddenzee verstrooid. We zijn vanuit de haven van Lauwersoog vanaf het KNRM-station om 16:00 uur.  De totale duur van deze asverstrooiingsvaart was 1 uur en 12 minuten.

Vanuit Lauwersoog varen wij uit met de nostalgische reddingsboot Suzanna

 

U kunt de vaarroute hier terugkijken

U kunt hieronder een compilatie zien van deze asverstrooiingsvaart

Tijdstip van verstrooien
tussen 16:22 uur en 16:39 uur.

Geografische positie
53º 25′ 20” N – 06º 14′ 26” O

Een zwakke tot vrij matige wind 2-3 Bft uit het noordoosten. Lichte sluimer bewolking en zomers warm.
Kleine korte golven met een matige stroming naar het zuidwesten (eb).

U heeft deze vaart op diverse manieren kunnen volgen, internet, “uitzwaaien” of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Via onze website kunt u over ongeveer vijf werkdagen een compilatie zien van de vaart en verstrooiingsceremonie.

Afloop
Tijdens de verstrooiingen is er één bloemengroet namens Aqua-Omega gegeven en heeft het schip een cirkel om de plaats van verstrooien gevaren en is de scheepshoorn driemaal ten gehore gebracht. De vlag weer ten top gehesen en zijn wij teruggekeerd naar de veerhaven van Lauwersoog.


Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven. Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam –  adres – woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.

Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van uw dierbare die is verstrooid. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94 en bij geen gehoor op 06-55841880.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit


Opdrachtgevende crematoria en uitvaartondernemers:

Wâldhôf Drachten – Cereshof Stadskanaal  – Algemeen Belang – Crematorium Goutum -Crematorium Schoterhof – Barbara Uitvaartverzorging
====================================================================================