~Aqua-Omega Asverstrooiing heeft de mogelijkheden voor asverstrooien met vliegtuigen uitgebreid.
U kunt vanaf vandaag de as van uw dierbare op water verstrooien met deze vliegboot of watervliegtuig Catalina.
Meer informatie over het vliegtuig zelf vindt u hier.

Wat is er mogelijk?
Asverstrooiing boven zee of IJsselmeer. U vliegt met dit unieke historische marinevliegtuig vanuit Lelystad Airport naar de kust of IJsselmeer om de as boven water te verstrooien. De Catalina is een watervliegtuig en geschikt om op water te landen. Eenmaal geland -bijvoorbeeld op het IJsselmeer- kunt u de as van uw dierbare op het water verstrooien of met een zee-urn bijzetten. De Catalina vliegt bij de Stichting Exploitie Catalina (SEC) , een stichting zonder winstoogmerk die de culturele AMBI status heeft en vliegt onder de regeling historische luchtvaart.

~Aqua-Omega organiseert deze vluchten in samenwerking met de Stichting Exploitatie Catalina. Asverstrooien met dit historische vliegtuig is een unieke manier om samen met uw naasten de wens van uw dierbare te vervullen. Dit voormalige marinetoestel biedt plaats aan 14 familieleden. Uw crew bestaat uit de gezagvoerder, co-piloot, steward / stewardess en een uitvaartleider van ~Aqua-Omega.

Tarieven
Wilt u meer informatie over een asverstrooiing met de Catalina klik dan hier of neem direct telefonisch contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 023-5424194.

Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat zeekaart met positie, het vliegtuig, datum en tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u dan samen met de rekening per post.

  • € 18,50 maritieme kaart
  • € 10,00 voor elk volgend exemplaar