Jaarplanning Opstapvaarten asverstrooiing op zee 2021 bekend

Beste dames en heren,

de jaarplanning Opstapvaarten 2021 is bekend.

Wat is een Opstapvaart?
Bij een opstapvaart deelt u het schip met met andere families / nabestaanden. De kosten van het schip worden dus ook gedeeld. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar hierdoor kunt u voor een relatief laag tarief zorgdragen voor de asverstrooiing of asbijzetting van uw dierbare op zee. U betaalt per persoon die meevaart. De asverstrooiingen of asbijzettingen vinden na elkaar plaats, waarbij de andere families worden verzocht zich op een andere plek op het schip te begeven uit het zicht van de familie die hun dierbare aan het verstrooien of bijzetten is. Een en ander wordt in goede banen geleid door onze uitvaartleider.

Deze vaarten vinden op vastgestelde data plaats en in principe altijd op een zondag.

Hieronder vindt u de planning 2021

Tarieven

  • € 82,00 volwassenen
  • € 35,00 kinderen t/m 16 jaar

Overbrengen van de as naar het schip
U zorgt zelf voor het meenemen van de as, eventuele bloemen, en verstrooiing hiervan. Indien de as nog bij het crematorium staat moet u voor het afhalen een afspraak maken. U kunt daarbij aangeven de as bij voorkeur in een strooi-urn te ontvangen. Indien u dat wenst kan ~Aqua-Omega voor u de as bij het crematorium afhalen. Daartoe moet u ons wel machtigen, zie voor meer informatie machtiging. De kosten voor deze dienstverlening bedragen:

  • € 62,00

Asbijzetting met een zee-urn
Het is ook mogelijk de as in een zee-urn in de zee te laten zinken. De urn lost afhankelijk van temperatuur en stroming in 24 tot 48 uur volledig op in het zeewater. U wordt hierbij niet direct geconfronteerd met de as. De urnen zijn milieuvriendelijk. Klik hier voor het assortiment. Prijzen vanaf: € 38,25,-

Als u vragen heeft of u wilt zich opgeven voor een van de data bel 023 –  542 41 94 of mail  naar info@asverstrooiing.nl.
Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Vriendelijke groet,
Aqua-Omega

Sebastiaan Smit