Verstrooiing van de as in de rustgevende natuur van Chaam in samenwerking met Staatsbosbeheer

Op donderdag 24 augustus 2023 verstrooien wij de as van verschillende overledenen in de bossen van Chaam. Wij verzorgen deze manier van asbestemming in samenwerking met Staatsbosbeheer welke het beheer over dit natuurgebied heeft. Om de natuur niet te verstoren vertellen wij de asverstrooiingslocatie niet exact. Ter herinnering aan de mensen die in de natuur van Chaam verstrooid zijn is er een bank. Deze staat dicht bij de plek waar de verstrooiingen plaatsvinden, klik hier voor de locatie van het herinneringsbankje. Het verstrooien gaat op een manier vergelijkbaar met die in de bossen van Delhuyzen bij Arnhem. Hoe dit gaat kunt u zien in deze video, klik hier.

Na de asverstrooiing kan u op onze website de foto’s bekijken die tijdens de asverstrooiing zijn genomen. U kan dan terug zien welk tijdstip en onder welke omstandigheden de verstrooiingen hebben plaatsgevonden.

Herinneringsbankje Chaam

Hier kunt u uw dierbaren gedenken en bent u in de buurt van de plek waar de as is verstrooid. U vindt het bankje door onderstaande route te volgen:

U kan bijvoorbeeld parkeren op de kruising Nieuwe Maastrichtsebaan / Geuzenpad in Gilze. Dan het bos in, richting knooppunt 42 lopen. Dan rechts af richting knooppunt 64. Na ongeveer 300 meter zie je het bankje aan je rechterhand (zie het pijltje van m’n muis in de kaart, dat is de locatie van het bankje)

U kan ook bij pannenkoekenrestaurant de Steengroeve (industriestraat 24, Chaam) parkeren en van daaruit de knooppunten volgen. De ronde van knooppunt 71, 41, 42 (daarna komt het bankje), 64, 63, 47 en dan weer terug naar de Steengroeve is 8 kilometer lang.

Of via deze link kunt u met Google Maps naar het herinneringsbankje navigeren.

Blijft u niet met vragen zitten. U kunt altijd contact met ons opnemen.
U kan ons persoonlijk bereiken op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet,
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]