Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen op 6 juni 2023 heeft plaatsgevonden

Asverstrooiing op het Nationale Verstrooiterrein Delhuyzen op 6 juni 2023 heeft plaatsgevonden

Op 6 juni 2023 zijn wij weer de bossen van Delhuyzen ingegaan om zorg te dragen van de verstrooiing van as. Het was stralend weer in Arnhem, het was zo’n 24 graden, veel zon, blauwe lucht en hier en daar wat wolken. Er stond een zachte wind vanuit het noordoosten.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 13:58 uur en 15:40 uur.

Tijdens het verstrooien was het rustig, hier en daar viel er een dennenappel op de grond en was er af en toe een specht te horen. In plaats van een grote grazer vertoonde zich er nu een kleine knager, waarschijnlijk een muis.

De verstrooiingen werden binnen dit kwadrant uitgevoerd:

52° 02′ 15” NB 05° 56′ 08” OL – 52° 02′ 15” NB 05° 56′ 11” OL
|                                                                                                       |
52° 02′ 13” NB 05° 56′ 08” OL – 52° 02′ 13” NB 05° 56′ 11” OL

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega


Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit


Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Crematorium Daelwijck Utrecht – Yardenhuis Achterhoek Doetinchem – Yardenhuis van Brabant Oosterhout – Yardenhuis Ede – Ockenburg Den Haag – Crematorium Heerlen – Crematorium Venlo – Yardenhuis Beukenhof Schiedam – Yardenhuis van Rijswijk – Crematorium Rijk van Nijmegen – Yardenhuis Steenbrugge Diepenveen – Yardenhuis Rotterdam – Yardenhuis Gouwestreek Gouda – Yardenhuis Haarlem – Crematorium Schagen – Yardenhuis Reestborgh Meppel – Yardenhuis Schoterhof Nieuweschoot – Yardenhuis Zevenberg Fluitenberg – Yardenhuis van Goutum – Crematorium Groningen – Yardenhuis van Lelystad – Stilleweer Appingedam – Crematorium De Lariks – De Omarming – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.

2023-06-07T15:04:27+02:00

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant