Op 31 oktober 2023 heeft het team van Aqua-Omega in de mooie natuur van Delhuyzen zorg gedragen voor verschillende de asverstrooiingen. Het was een natte dag, maar tijdens de verstrooiing was het droog. De wind was matig en kwam uit het zuiden. Het was 13° C. Overal waren paddenstoelen opgeschoten.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 14:38 uur en 15:08 uur.

De verstrooiingen werden binnen dit kwadrant uitgevoerd:

52° 01′ 43” NB 05° 55′ 56” OL – 52° 01′ 43” NB 05° 55′ 58” OL
|                                                                                                      |
52° 01′ 42” NB 05° 55′ 56” OL – 52° 01′ 42” NB 05° 55′ 58” OL

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega

Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Sebastiaan Smit

Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze – Hoentocht Groningen – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Spijkenisse – Rhijnhof Leiden – Schollevaar Capelle aan den IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Den en Rust Bilthoven – Domstede Utrecht – Slangenburg Doetinchem – Hilvarenbeek – Huis van Brabant Oosterhout – Slingerbos Ede – De Linge Tiel – Ockenburgh Den Haag – Beukenhof Schiedam – Eikelenburg Rijswijk – Daelwijck Utrecht – Rijk van Nijmegen – Steenbrugge Diepenveen – Rotterdam – De Lariks Rheeze – Gouwestreek Gouda – Haskerpoort Oudehaske – Hart van Berkelland – Lelystad – Memoriam Rotterdam – Minnendael Zwijndrecht – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.