Asverstrooiing op het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen heeft op 28 november 2023 plaatsgevonden

Op dinsdag 28 november 2023 heeft ~Aqua-Omega zorg gedragen voor het verstrooien van de as van verschillende overledenen in de mooie natuur van Delhuyzen. Voor vele mensen een hele normale dag, maar voor ons een belangrijke en bijzondere dag. Elke keer staan wij weer stil bij de belangrijke taak die ons te wachten staat, namelijk de laatste wens van verschillende nabestaanden en overledenen volbrengen.
Delhuyzen is een natuurgebied gelegen op de Veluwe nabij Arnhem en herbergt vele dier -en plantsoorten. De omstandigheden waren prachtig, de zon zakte langzaam weg achter de bomen in het westen waardoor het bos een prachtige warme gouden kleur kreeg, geaccentueerd door de herfstbladeren. Het weer was prettig, het was ongeveer 1 graden en haast windstil in het bos. Bijna overal waren paddenstoelen te zien en ook werden wij nog 2 keer begroet door een indrukwekkende Schotse Hooglander.

De verstrooiingen vonden plaats tussen 15:01 uur en 16:22 uur.

De verstrooiingen werden binnen dit kwadrant uitgevoerd:

52° 01′ 41” NB 05° 55′ 57” OL – 52° 01′ 42” NB 05° 56′ 02” OL
|                                                                                                      |
52° 01′ 43” NB 05° 55′ 57” OL – 52° 01′ 44” NB 05° 56′ 01” OL

Wilt meer weten hoe de verstrooiingen worden uitgevoerd? Klik dan hier voor een korte film.


Compilatie foto’s asverstrooiing

Beste nabestaanden,

Hieronder vindt u een foto-impressie. Als u een foto in hoge resolutie wenst kunt u deze bij ons aanvragen.

Vriendelijke groet,

Team ~Aqua-Omega

Openingstijden
Het terrein is dagelijks geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Uit respect voor de mensen van wie de as op Delhuyzen is verstrooid, is het wenselijk dat u op de aangeduide paden blijft. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Ecologisch evenwicht
Delhuyzen wordt met zorg onderhouden en de ecologische balans is belangrijk. Om het natuurlijke karakter van het terrein te waarborgen is het niet toegestaan om zelf struiken, bomen, gedenktekens of (brandende) kaarsen te plaatsen.

Route
Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen ligt aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Het terrein is met eigen vervoer bereikbaar en ligt zo’n 3 minuten vanaf de snelweg. Volg de Apeldoornseweg richting Vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3. Er is parkeergelegenheid bij het terrein, maar houdt u op zondagen rekening met drukte door recreatieve bezoekers.

Tot slot
Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft. U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua-Omega

Leon Borghuis

Crematoria die op Delhuyzen as verstrooien:

Nedermaas Geleen – Midden Limburg Baexem – Heeze – Hoentocht Groningen – Berkendonk Helmond – Rijtackers Eindhoven – Maaslanden Vlijmen – Spijkenisse – Rhijnhof Leiden – Schollevaar Capelle aan den IJssel – Rosmalen – Uden – De Omarming Zutphen- Tussen de Bergen Roermond – Iepenhof Delft – Boschhuizen Venray – Den en Rust Bilthoven – Domstede Utrecht – Slangenburg Doetinchem – Hilvarenbeek – Huis van Brabant Oosterhout – Slingerbos Ede – De Linge Tiel – Ockenburgh Den Haag – Beukenhof Schiedam – Eikelenburg Rijswijk – Daelwijck Utrecht – Rijk van Nijmegen – Steenbrugge Diepenveen – Rotterdam – De Lariks Rheeze – Gouwestreek Gouda – Haskerpoort Oudehaske – Hart van Berkelland – Lelystad – Memoriam Rotterdam – Minnendael Zwijndrecht – en diverse andere crematoria en uitvaartbedrijven.