Vandaag is in opdracht van crematoria en nabestaanden op respectvolle wijze de as vanuit Vlissingen op de Westerschelde verstrooid

  • Vertrek: 15:30 uur
  • Ligplaats schip: Petonsteiger van Rijkswaterstaat in de Veerhaven.
  • Terugkomst:17:00 uur

Via onze website was de vaarroute van deze vaart live te volgen.

Datum en tijdstip
24.04.2014 tussen 16:15 uur en 16:28 uur.

Geografische positie:
Start: 51°25″56 N – 03°33″05 O
Einde: 51°26″03 N – 03°34″08 O

Dit is ca. 2,5 km voor de kust van Vlissingen.

Wind  zwak uit het  NNW 2 Bft.
Onbewolkt en nevelig en vrij zonnig.
Kleine korte golven op zee. Stroming landinwaarts (vloed)

Afloop
Er is met de vlag half mast naar de verstrooiingslocatie gevaren. Voordat de eerste verstrooiing plaatsvindt is de scheepsbel geluid. Er zijn twee bloemengroeten gegeven. Één in opdracht van nabestaande en één namens Aqua-Omega. Na de laatste bloemengroet is er symbolisch een cirkel om de locatie van verstrooien gevaren. Na het voltooien van deze cirkel is er ter afscheid drie maal op de scheepshoorn geblazen en is de vlag weer in top gehezen en zijn wij teruggekeerd naar de haven.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit