Vandaag wordt voor onderstaande crematoria en Uitvaartondernemer op respectvolle wijze de as per schip vanuit Holwerd op de Waddenzee verstrooid
Asverstrooiing met een historische reddingsboot op de Waddenzee vanuit Holwerd

Vertrek ca. 16:00 uur vanuit de Veerhaven van Holwerd

‘Uitzwaaien’ en kennismaken met de uitvaartbegeleiders van Aqua-Omega kan in de Veerhaven. U kunt hier eventueel ook bloemen meegeven als bloemengroet. Als u dit graag wilt neem dan contact met ons op 06-55 841 880.

Na de verstrooiingen wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren en drie maal op de mist hoorn geblazen, alvorens terug te keren naar de haven.

U kunt onze vaarroute hier live volgen.

Van deze asverstrooiing wordt een vaarroute met foto-impressie gemaakt.
U kunt deze route en foto-impressie na de vaart op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecomuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart
Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar.

Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten.
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit