Vandaag wordt voor onderstaande crematoria de as per schip vanuit haven Scheveningen op zee verstrooid. U kunt de vaart met beeld live volgen.

Livestream onderbroken klik hier om verder kijken.

As verstrooiing per schip op de Noordzee voor de kust van Scheveningen

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip vanuit haven Scheveningen op zee verstrooid.

Vertrek ca. 15:30 uur vanuit de 2e binnenhaven van Scheveningen.
Ligplaats schip: Dr. Lelykade tegenover de nieuwbouw. Adres voor navigatie Dr. Lelykade 152

Estrella

‘Uitzwaaien’ en kennismaken met de uitvaartbegeleiders van Aqua-Omega kan vanaf de Dr. Lelykade tegenover 152. U kunt hier eventueel ook bloemen meegeven als bloemengroet. Op de pier bij één van de twee kleine vuurtorens bij de monding van de haven kunt u het schip naar open zee zien varen.

Na de verstrooiingen wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren en drie maal op de scheepshoorn geblazen, alvorens terug te keren naar de haven.

U kunt onze vaarroute GPS hier live volgen klik hier.

Van deze asverstrooiing wordt een vaarroute met foto-impressie gemaakt.
U kunt deze route en foto-impressie na de vaart op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecominiceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeld

Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073  t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.

Blijf niet met vragen zitten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit