Asverstrooiing in de rustgevende natuur van Chaam in samenwerking met Staatsbosbeheer

Op donderdag 23 november 2023 organiseren wij een asverstrooiing van verschillende overledenen in de bossen van Chaam. In samenwerking met Staatsbosbeheer, die verantwoordelijk is voor het beheer van dit natuurgebied, zorgen wij voor deze vorm van asbestemming. Om de natuur niet te verstoren, geven wij de exacte locatie van de asverstrooiing niet prijs. Wel is er een bank geplaatst ter nagedachtenis aan degenen die in de natuur van Chaam zijn verstrooid. Deze bank staat vlakbij de plaats van de verstrooiing en u kunt de locatie ervan vinden door hier te klikken. De asverstrooiing vindt plaats op een vergelijkbare manier als die in de bossen van Delhuyzen bij Arnhem. U kunt hier meer over zien in deze video door hier te klikken.

Na de asverstrooiing kunt u op deze website een bericht vinden met foto’s die tijdens de ceremonie zijn genomen. Zo kunt u zien onder welke omstandigheden en op welk tijdstip de verstrooiing heeft plaatsgevonden.

Herinneringsbankje Chaam

Hier kunt u uw dierbaren gedenken en bent u in de buurt van de plek waar de as is verstrooid. U vindt het bankje door onderstaande route te volgen:

U kan bijvoorbeeld parkeren op de kruising Nieuwe Maastrichtsebaan / Geuzenpad in Gilze. Dan het bos in, richting knooppunt 42 lopen. Dan rechts af richting knooppunt 64. Na ongeveer 300 meter zie je het bankje aan je rechterhand (zie het pijltje van m’n muis in de kaart, dat is de locatie van het bankje)

U kan ook bij pannenkoekenrestaurant de Steengroeve (industriestraat 24, Chaam) parkeren en van daaruit de knooppunten volgen. De ronde van knooppunt 71, 41, 42 (daarna komt het bankje), 64, 63, 47 en dan weer terug naar de Steengroeve is 8 kilometer lang.

Of via deze link kunt u met Google Maps naar het herinneringsbankje navigeren.

Blijft u niet met vragen zitten. U kunt altijd contact met ons opnemen.
U bereikt ons persoonlijk op 023 542 41 94.

Vriendelijke groet
~Aqua – Omega

Sebastiaan Smit